JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Συνεχίζει την προσπάθεια για Φαν Πέρσι η Γιούβε.

Η προσπάθεια της Γιουβέντους να αποκτήσει τον Ρόμπι Φαν Πέρσι συνεχίζεται. Σύμφωνα με την «Corriere dello sport» άνθρωποι της «Γιούβε» ήρθαν σε επαφή με το περιβάλλον του παίκτη ώστε να τον πείσουν να υπογράψει με τη «Μεγάλη Κυρία». Η νέα χρονιά αναμένεται με ενδιαφέρον για τη Γιουβέντους. Η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και η επιβεβαίωση της κυριαρχίας των «μπιανκονέρι» στην Ιταλία, υποχρεώνουν τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν όλες τις απαραίτητες μεταγραφές, ώστε η «Γιούβε» να παρουσιαστεί ενισχυμένη.


Βασικός μεταγραφικός στόχος είναι ο Ρόμπι Φαν Πέρσι. Η «Corriere dello sport» αναφέρει πως η πρώτη επαφή με τον παίκτη έχει ήδη γίνει και από αυτή προέκυψε πως ο Φαν Πέρσι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ. Αυτό δίνει ελπίδες στη Γιουβέντους, αν και πρέπει να αντιμετωπίσει τις «σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του Ολλανδού προερχόμενες από τη Μάντσεστερ Σίτι.


Οι Άγγλοι προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη, με χρήματα που η Γιουβέντους δεν μπορεί να δώσει. Οι Ιταλοί, όμως, πιστεύουν πως μπορούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να τους προτιμήσει, δίνοντάς του ηγετικό ρόλο στην ομάδα, κάτι που δεν μπορεί να έχει στους «σίτιζενς». Αυτό του τόνισαν στην επαφή που είχαν και αυτό θα είναι το διαπραγματευτικό ατού τους. Μένει να δούμε πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό το μεταγραφικό σίριαλ και ποιες θα είναι οι αποφάσεις του Ολλανδού επιθετικού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ama paroume kai v.persei tote boreme na ftasoume mexri kai stous 4 tou champions league