JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η φανέλα του Ντελ Πιέρο πουλάει ακόμα τρελά.

Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, αλλά η λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του παραμένει άσβεστη. Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που με την προσφορά του στη «Μεγάλη Κυρία» τα τελευταία 19 χρόνια, χάραξε για πάντα το όνομά του στις καρδιές των οπαδών της «Γιούβε».


Απόδειξη αυτού, η φανέλα με το όνομά του εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Μετά από 19 χρόνια, αυτή είναι η πρώτη σεζόν που η Γιουβέντους ξεκινά προετοιμασία χωρίς τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.


Ο «Πιντουρίκιο», αν και επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που λάτρεψε και να τερματίσει την πορεία του φορώντας μόνο την ασπρόμαυρη φανέλα, οι βουλές της διοίκησης της Γιουβέντους ήταν άλλες. Αποφάσισε να μην προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Άλεξ και να τον αφήσει ελεύθερο.


Παρά τον τερματισμό της καριέρας του με τη φανέλα της «Γιούβε», οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» εξακολουθούν να τον λατρεύουν. Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello sport» ακόμα και τώρα η φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομα του Ντελ Πιέρο τυπωμένο στην πλάτη, εξακολουθεί να πωλείται περισσότερο από κάθε άλλη. Η ζήτηση, μάλιστα, αυτής της φανέλας συνεχώς αυξάνεται. Η διοίκηση της ομάδας δεν θα πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα με την κατάσταση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: