JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο Γιόβετιτς είναι θετικός να έρθει στη Γιούβε.

Εντυπωσιακή εξέλιξη έχει πάρει η υπόθεση της μεταγραφής του Στέφαν Γιόβετιτς από τη Φιορεντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Gazzetta dello sport» ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με ανθρώπους της διοίκησης των «βιόλα» και τους ζήτησε να τον παραχωρήσουν.


Ο Στέφαν Γιόβετιτς αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων με πρώτη από όλες τη Γιουβέντους. Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει σαφές πως η Φιορεντίνα δεν ήταν διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη για λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρήθηκε υπερβολικό από τους «μπιανκονέρι». Κάποιοι, μάλιστα, θεώρησαν πως αυτό το ποσό στην πραγματικότητα τέθηκε για να αποτρέψει κάθε ενδιαφερόμενο.


Η «Gazzetta dello sport», όμως, αναφέρει πως η κατάσταση αυτή δεν ικανοποιεί τον Μαυροβούνιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος επικοινώνησε με τη διοίκηση της Φιορεντίνα και ζήτησε να τον αφήσουν να πάει στη Γιουβέντους, αξιώνοντας ένα λογικό ποσό. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο γενικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας» φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο τεχνικό των «βιόλα», Βιντσέντζο Μοντέλα. Σκοπός του τηλεφωνήματος ήταν να ξεκαθαριστεί η κατάσταση γύρω από το μέλλον του Γιόβετιτς. Όλα δείχνουν πως η «Γιούβε» ετοιμάζεται να κάνει την τελική «επίθεσή» της για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

2 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Kαλος ποδοσφαιριστης αλλα ακου 30ε,ελεος...Συν το οτι δεν ειναι καθαρο σεντερ φορ.

Ανώνυμος είπε...

file mou kwstantine apo oti katalaba me ton matri kai me ena poso tha ton dwsoun alla sigoura oxi 30 muria einai para polla .kata thn apopsh mou einai polu kalos kai tha ginei kalhteros alla to thema einai oti den einai senter for. an den pairname ton giovingo tote pisteuw eprepe na ton paroume alla twra theloume senter for gia na mhn exoume to persino provlima