JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Elkann: «Θέλουμε να πάμε καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League».


«Θέλουμε να πάμε καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και στους δύο διαγωνισμούς με τον ίδιο τρόπο». Αυτό είπε ο John Elkann, ο πρόεδρος της Exor και μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, έτσι εκφράζει τις προτιμήσεις του για τους μελλοντικούς στόχους, αλλά ελπίζει ότι η ομάδα θα είναι μέσα στους στόχους της μέχρι το τέλος σε όλα τα μέτωπα: 

«Εάν μια ομάδα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα είναι επίσης και στο Τσάμπιονς Λιγκ» . συνεχίζει να λέει το αφεντικό της Γιουβέντους, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε στις κατηγορίες του προέδρου της Νάπολι De Laurentiis ότι το πρόγραμμα της Serie A ευνοεί την Γιουβέντους και την Μίλαν. 

«Το ποδόσφαιρο είναι επίσης ωραίο και γι 'αυτό ... Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, εμείς θα αρχίσουμε με την Πάρμα στο Τορίνο και στη συνέχεια θα δούμε. Ανεξάρτητα από όλα, το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο καθώς όλες οι ομάδες είναι δυνατές και όλοι θα παίξουν με όλους. Επομένως, είναι σημαντικό να διατηρείται το ομαδικό πνεύμα και να ενισχύεται», προσθέτει.

Επίσης μίλησε και για το σκάνδαλο στο Ποδόσφαιρο με το παράνομο στοίχημα, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό που ο John δήλωσε χθες: «Έχω ήδη πει τα πάντα χθες. Εκ μέρους της Γιουβέντους έχω να πω πως έχουν την  απόλυτη υποστήριξη σε όλους». 

Τέλος, ένα αστείο στην αγορά, από την οποία μπορείτε πάντα να περιμένουμε μια έκρηξη στην επίθεση: «Δουλεύουμε πολύ καλά για την οικοδόμηση μιας ισχυρής ομάδας, ακόμα κι αν είναι ήδη ισχυρή», καταλήγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: