JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ο Μαρότα δουλεύει τόσο τις αγορές όσο και τις πωλήσεις.


Σύμφωνα με την σημερινή έκδοση της «Tuttosport», μπορεί να επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Giampaolo Pazzini . Καθώς θα έχουμε την ευλογία του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει εντοπίσει στον παίκτη της inter τον ιδανικό αντικαταστάτη για την πιθανή αποχώρηση ενός εκ των Αλεσάντρο Μάτρι (η Μίλαν ενδιαφέρετε για αυτόν τις τελευταίες ώρες) ή Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Για να μπορέσει να αγοράσει η Γιούβε κορυφαίο παίκτη, ο Beppe Marotta έχει την ανάγκη να πουλήσει κάποιους παίκτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει βιασύνη, όσο για την Ίντερ και τις απαιτήσεις της για τον "Crazy" (10 εκατ.), τις προσεχείς εβδομάδες μπορεί να μειωθούν. Εν τω μεταξύ, χθες το πρακτορείο Tullio Tinti, εθεάθη στα κεντρικά γραφεία της Serie Α άνθρωποι των δυο ομάδων: και είναι πολύ πιθανόν να έχουν μιλήσει για αυτό το θέμα.

Στο κεφάλαιο Van Persie τώρα. Όπως διαβάζουμε στη «Daily Mirror», ο Sir Alex Ferguson (ο οποίος αρνείται επίσημα) θα ήταν πολύ αισιόδοξος αν ερχόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος μαζί με τον Ρούνεϊ θα διαμορφώσει ένα δυναμικό ζευγάρι με πάνω από 60 γκολ ανά σεζόν. Προσοχή, όμως, γιατί Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, που έχουν εδώ και καιρό τον Van Persie στη λίστα τους, από χθες έχουν έναν ακόμα αντίπαλο περισσότερο. Είναι η Μίλαν, όπως επιβεβαιώνεται και από τον Γκαλιάνι, που ψάχνει τον αντικαταστήστε του Ιμπραΐμοβιτς στην επίθεση της Μίλαν. Ο Γκαλιάνι έχει ήδη προσεγγίσει τον Ολλανδό την περασμένη σεζόν. Τώρα όμως η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη, αλλά οι Rossoneri θα παίξουν όλα τα χαρτιά τους. Από την πλευρά της η Άρσεναλ έχει στείλει τελεσίγραφο μέχρι αύριο: και ο Van Persie πρέπει είτε να δεχθεί την προτεινόμενη ανανέωση που έκανε η ομάδα του Λονδίνου με 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ή θα πωληθεί.

Η Γιουβέντους εξακολουθεί να είναι πολύ δραστήρια και στο μέτωπο των πωλήσεων. Σύμφωνα με την σημερινή «Gazzetta dello Sport», ο Φελίπε Μέλο θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε νέα συμφωνία με τη Γαλατασαράι, η οποία ωστόσο θέλει να κερδίσει μια μερική περικοπή της τιμής του παίκτη. Τις επόμενες ώρες θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων: η Γιουβέντους απαιτεί 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Τούρκοι από την πλευρά τους απάντησαν ότι μπορούν να δώσουν 6 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους. Στα 8 εκατ. ευρώ μάλλον θα κλείσει τελικά η συμφωνία. Σήμερα ορίζεται και η πώληση του Μάρκο Μότα στη Μπολόνια, στο Μιλάνο χθες συναντήθηκαν, οι ηγέτες της Γιουβέντους με εκείνους της Μπολόνια. Ο πρώην παίκτης της Ουντινέζε θα πάει στην Emilia με τη μορφή δανείου με δικαίωμα εξαγοράς κατά το ήμισυ.

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ναι ενταξει ειδικα στις πωλησεις δε το λες και το δυνατο του σημειο!Πλην Ελια και 1,5 μυρριο για Πασκουατο δεν εχει μπει φραγκο στα ταμεια και η σαβουρα ειναι ολη ακομα απουλητη!
Εχουν ξοδεφτει μεχρι στιγμης 50 μυρρια για μεταγραφες εκ των οποιων μερικα ειναι ανεκδιηγητα ποσα οπως π,χ 4 για το μισο του Μποακι,αλλα 4 για το μισο του Γκαμπιαντινι η το υπερβολικο 11αρι για το μισο του τζιοβινκο!Οταν ο καθε αγνωστος αξιζει 8 εκατομμυρια για το 100% των δικαιωματων του δε μπορει να λες για παικτη απο πανω ραφι 23 χρονων οτι τα 30 ειναι κατι απαγορευτικο!
Δυστυχως για τον περιβοητο τοπ παικτη πρεπει να ξηλωθεις για να τον αποκτησεις και πιθανα δωρα εξ ουρανου (βλεπε Πιρλο) δε θα σου ρχονται καθε χρονο!