JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τον Σουάρες προτείνει ο Φονσέκα.

Συμβουλές προς τους ανθρώπους της Γιουβέντους έδωσε ο Ντανιέλ Φονσέκα, μιλώντας στην εφημερίδα «Tuttosport». Ο Ουρουγουανός πρώην επιθετικός των «μπιανκονέρι» και νυν μάνατζερ, προτείνει τον Λουίς Σουάρες ως ιδανική λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας του Τορίνου.


Η Γιουβέντους συνεχίζει τις προσπάθειες να ενισχύσει την επίθεσή της. Οι πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για κρούση στον Έντινσον Καβάνι της Νάπολι, που όμως δεν συγκινεί τους «παρτενοπέι». Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει δηλώσει επανειλημμένως πως ο Καβάνι δεν παραχωρείται. 


Εναλλακτική λύση θεωρείται ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ. Και αυτή η περίπτωση είναι περίπλοκη, με τους «κόκκινους» να είναι αρνητικοί, προς το παρόν, σε κάθε πρόταση. Για τους δύο μεταγραφικούς στόχους της «βέκια σινιόρα» μίλησε ο συμπατριώτης τους, Ντανιέλ Φονσέκα. Ο μάνατζερ και πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, ανέφερε πως και οι δύο παίκτες είναι σημαντικοί, αρκετά διαφορετικοί, αλλά και με κοινά στοιχεία.


«Όποιος και αν τελικά έρθει στη Γιουβέντους, θα είναι μια σημαντική προσθήκη. Και οι δύο είναι παίκτες που εγγυώνται περισσότερα από 20 γκολ τη σεζόν. Είναι αρκετά διαφορετικοί. Ο Σουάρες είναι πιο κινητικός και ο Καβάνι πιο δυνατός, αλλά και οι δύο είναι επιθετικοί που θα προσφέρουν πολλά. Η αξία τους είναι τέτοια που δεν θα χρειαστεί, καν, χρόνος να προσαρμοστούν στην νέα τους ομάδα», ανέφερε ο Φονσέκα. Παραδέχτηκε, πάντως, πως είναι δύο δύσκολες περιπτώσεις.


«Η μεταγραφή τους είναι δύσκολη. Καμιά ομάδα δεν θέλει να χάσει τέτοιους παίκτες και η Γιουβέντους θα πρέπει να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό, αν θέλει να πάρει κάποιον από τους δύο. Πάντως, αν με ρωτούσαν, θα τους έλεγα να προτιμήσουν τον Σουάρες. Τον θεωρώ ανώτερο από τον Καβάνι», κατέληξε ο Ντανιέλ Φονσέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: