JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Συνέχιση των διαπραγματεύσεων για Verratti, Gabbiadini, Arcari και El Kaddouri.

Για τον Marco Verratti ξέρουμε ότι ενδιαφέρεται εκτός από την Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν. Χθες ο αντιπρόσωπός του παίκτη Donato Di CAMPLI πέταξε για τη Γαλλία και σήμερα θα συναντηθεί με τους ηγέτες του Παριζιάνικου συλλόγου. Ο Λεονάρντο τον θεωρεί μεγάλο ταλέντο, αλλά ο πρόεδρος της Πεσκάρα Sebastiani, αρνείται ότι έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της γαλλικής ομάδας: 

"Το ενδιαφέρον της PSG; Πρόκειται για μια καινοτομία, έχω λάβει τηλεφωνήματα και από το Κατάρ ... Σίγουρα, θέλουν τον Verratti όπως και πολλοί άλλοι σύλλογοι, αλλά τώρα κανείς δεν έχει πλεονέκτημα, διότι έχουμε αποφασίσει να μην πουλήσουμε τον παίκτη. Είμαι απόλυτος, δεν πουλάμε ένα από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες μας". 

Σύμφωνα με φήμες από τη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση περίπου στα 10 - 12.000.000  ευρώ για πλάκα για να κάνει δικό της τον παίκτη για πέντε χρόνια, ξεπερνώντας τις προτάσεις της Γιουβέντους (5 εκατ. ευρώ για το μισό συν δύο παίκτες) και της Νάπολη (7 εκατομμύρια).

Εν τω μεταξύ, σήμερα ή αύριο θα μιλήσουν Αταλάντα και Γιουβέντους για το μέλλον του Manolo Gabbiadini: κομβικό σημείο στις συνομιλίες είναι η τιμή του, με τους ανθρώπους από το Μπέργκαμο, να έχουν απορρίψει τις προτάσεις που έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής γιατί δεν ικανοποιήθηκαν οικονομικά. 

Την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί και μια συνάντηση για τον El Kaddouri μεταξύ Marotta και Paratici με τους ηγέτες της Μπρέσια: ο Marotta στοχεύει να κλείσει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, και στη συνέχεια να στείλει τον Βέλγο χαφ να παίξει με τη μορφή δανείου, ακόμα και σε ομάδα της Serie A. Επίσης από την Μπρέσια, θα πρέπει να φτάσει αύριο, ο τερματοφύλακα Michele Arcari, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Alex Manninger που αποχωρεί.

Επίσης, στο Μιλάνο, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Pro Vercelli για να καθορίσουν την αγορά του Alberto ​​Masi , ενός πολλά υποσχόμενου αμυντικού γεννημένου το '92. 

Τέλος, τα στοιχεία που συλλέγονται από την «Corriere dello Sport», θα ήθελαν στη Γιουβέντους να μπουν σφήνα και να κερδίσουν τον ανταγωνισμό για τον  Ουρουγουανό Alvaro Pereira που παρακολουθείται γα μεγάλο χρονικό διάστημα από τη Νάπολι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: