JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Conte: "Lucio κορυφαίος παίκτης, δεν στοίχισε ούτε ένα ευρώ".


Ο προπονητής της Γιουβέντους Antonio Conte εμφανίστηκε ενθουσιώδης μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του και τώρα ξεκινάει την δύσκολη δουλεία με την ομάδα, μίλησε για όλα στη πρώτη φετινή του συνέντευξη, για τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα αλλά και για αυτούς που δεν είναι πια σε αυτήν (όπως ο Ντελ Πιέρο) επίσης μίλησε για την κατάθεση του στον εισαγγελέα Palazzi : «Isla Asamoah και Giovinco. Ήταν έντονα επιθυμητές από εμένα και την εταιρεία μου".

"Αυτόν τον μήνα πέρασα κάποιες μέρες διακοπών, δυστυχώς το μυαλό μου δεν εστιάζονταν σε πτυχές του αθλητισμού, είχα πολλές σκέψεις. Επίσης, ανήκουν σε εκείνους που ήθελαν να περάσω σκοτεινές στιγμές, οδυνηρές στιγμές. Αλλά είχα πάντα το σεβασμό και την εμπιστοσύνη στον ανακριτή. Πάντα είχα εμπιστοσύνη. Πήγα στο γραφείο του εισαγγελέα για να διασαφηνίσω την κατάσταση σημείο προς σημείο, να πω μια αξιόπιστη αλήθεια. Η ζωή μου είναι πάρα πολύ πιστευτή. Ήμουν, είμαι και εξακολουθώ να είναι πολύ ήρεμος. Μέσα στις επόμενες μέρες, η υπόθεση μπορεί να είναι, πάλι το πρώτο θέμα, αλλά τώρα θέλω να μιλήσω για το ποδόσφαιρο". Έτσι ξεκίνησε ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου. 

Αμέσως μετά μίλησε για την απουσία του Ντελ Πιέρο μετά από 19 χρόνια: «Ο Alex θα είναι πάντα μέρος της  Γιουβέντους. Είναι πολύ περίεργο μετά από τόσα χρόνια να μην υπάρχει στην ομάδα. Πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν με τους Μπουφόν (και Πίρλο), τον ευχαριστώ για ό, τι έκανε πέρυσι και για όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Γιουβέντους. Σίγουρα μας λείπει, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει πάντα να προχωράμε μπροστά στη ζωή , όπως κάνουμε και όπως θα κάνουμε πάντα."

Στη συνέχεια είπε για την μεταγραφή του  IBRA στην Παρί Σεν Ζερμέν και για τους κορυφαίους παίκτες που αποχωρούν από τις ομάδες του Μιλάνου: "Ίμπρα και Τιάγκο Σίλβα να πολύ μεγάλη παίκτες, Είναι δύσκολο ομώς μερικές φορές να πεις όχι σε ορισμένες προσφορές, όταν έχεις μπροστά σου προσφορά σαράντα εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη ... Σίγουρα είναι κακό που κορυφαίοι παίκτες που τους είχε στο Μιλάνο δεν θα είναι πλέον. Ακόμα και ο Maicon θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν είναι τόσα πολλά χρήματα ... Εμείς δεν κοιτάμε τους αντιπάλους μας, θέλουμε να οικοδομήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που είναι μόνο ενός έτους κατασκευή. Πέρυσι βάλαμε καλά θεμέλια για την οικοδόμηση κάτι σημαντικού, αλλά αισθάνομαι πάρα πολύ λίγο ενθουσιασμό... Προσπαθούμε να επιβεβαιωθούμε στην Ιταλία, που θα  είναι το σημαντικό βήμα. Επίσης θα αγωνιστούμε στο Champions League για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια απουσίας και ποτέ δεν πρέπει ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε, δύο χρόνια έβδομη θέση, και φτάσαμε, να κερδίσουμε το Scudetto. " 

Επίσης σε ερώτηση για το αν θα έρθει στην ομάδα κορυφαίος παίκτης ο Κόντε ανέφερε: "Οι κορυφαίοι παίκτες; Το επίπεδο του ποδοσφαίρου, δεν είναι μόνο οικονομικό. Ο Vidal για παράδειγμα πέρυσι δεν ήρθε ως κορυφαίος παίκτης, αλλά έπαιξε σαν κορυφαίος παίκτης. Εγώ, θέλω ένα κορυφαίο παίκτη στο γήπεδο όχι στην τιμή. "

Ο Κόντε μίλησε και για τους παίκτες που έχει αποκτήσει μέχρι τώρα η Γιουβέντους, Lucio, ISLA, Asamoah, GIOVINCO: "Ο Lucio είναι ένας κορυφαίος παίκτης στο ρόλο του, ήρθε στην ομάδα χωρίς να στοιχίσει ούτε ένα ευρώ. Θεωρώ ότι είναι ένα τεράστιο μεταγραφικό χτύπημα και θα κάνει μια καλή σεζόν. Είναι ένας επαγγελματίας. Οι Asamoah και Isla είναι δύο παίκτες που επικεντρώνονται στο σύνολό, ήταν στη λίστα μας, και με πολύ ισχυρή τεχνική και ανθρώπινη θέληση είναι παίκτες της Juventus. Όπως και ο Giovinco, που ήθελα πραγματικά να επιστρέψει στην ομάδα, τόσο εγώ όσο και η εταιρεία: έκανε μεγάλα άλματα προόδου, είναι ισχυρός στο ένας εναντίον ενός, που είναι σημαντικό, επίσης γνωρίζουμε ότι μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα και ξέρει ότι πιστεύουμε σ 'αυτόν. " 

Τέλος απάντησε σε ερώτηση για τα όσα έχει πει ο νέος προπονητής της Ρόμα Ζέμαν... - "Ας καλωσορίσω πίσω στη Serie A τον κ. Zeman,. Κάθε άλλη απάντηση θα την δώσουμε μέσα στο γήπεδο όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: