JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Στροφή σε Ραμίρεζ κάνει η Γιούβε.

Στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Γιουβέντους βρίσκεται ο Γκαστόν Ραμίρες. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός φαίνεται ότι «κερδίζει» τη μάχη με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Στέφαν Γιόβετιτς, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για την κάλυψη μίας θέσης την επίθεσης. 

Ο 22χρονος παίκτης ανήκει στην Μπολόνια και δεσμεύεται με συμβούλιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ενώ πέρσι έπαιξε σε 33 ματς (έχοντας οχτώ γκολ και πέντε ασίστ) με συνολικό χρόνο συμμετοχής 2293’ λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, οι «μπιανκονέρι» χρειάζεται να είναι προσεκτικοί, αφού για την περίπτωση του νεαρού παίκτης καραδοκεί και η Νάπολι.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα αν καταληξουμε να παρουμε Ραμιρεζ η Γιοβετιτς αντι για Φαν Περσι, Καβανι, Σουαρεζ κλπ που ονειρευομαστε τοσο καιρο θα ειναι μεγαλη απογοητευση...
Οχι οτι αυτοι δεν ειναι καλοι παιχτες η δεν 8α βοηθησουν αλλα αυτη την στιγμη η Γιουβε χρειαζεται ενα ονομα που να κανει μπαμ. Ενα επιθετικο εκει μπροστα που και το ονομα του κ μονο να αποτελει φοβητρο για ολους ειτε στο πρωταθλημα ειτε στο τσαμπιονς. Αν τελικα καταφερουν να φερουν ενα απο τους γνωστους κιλλερ που ακουμε τοσο καιρο πιστευω οτι η χρονια θα ειναι ιστορικη και παλι!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ο Ραμιρεζ ειναι παικταρας αλλα σε καμια περιπτωση το κορυφαιο ονομα που θελουμε για φετος!Θα χαρω αν ερθει αρκει να μην ειναι αυτος η κορυφαια μεταγραφη!
Ο Γιογιο απο την αλλη μπορει να μην το κλασικο 9αρι τυπου τρεζεκε η καβανι αλλα σιγουρα ειναι ο πρωτοκλασατος ποδοσφαιριστης και ο μονος αξιος να παρει τη φανελα με το 10 σπιτι του!
Ενδεχομενη τριπλετα μπροστα με Μιρκο-Γιογιο-Τζιο θα ειναι γεματη ταλεντο και φαντασια!

Ανώνυμος είπε...

etsi tha ginei omws file mou. pou opws eipes den einai kakoi paixtes alla oxi auto pou xriazetai h omada auth th stigmh. pisteuw h kalhterh epilogi einai o cavani giati teriazei apolita sth juve kai xanei kai h napoli ton kalhtero ths paixth dld me ena zbaro duo trigonia. auto eixe kanei kai o terastios mogi me ton pavel to eixe dhlwsei meta apo kapoia xronia. akousa kati gia armero an isxuei tote h amuna kai to kentro mas pragmatika tha einai milia makria apo tis ales italikes omades kai apo tis kalhteres sthn eurwph.

Ανώνυμος είπε...

Mono emena me enthousiazei to endexomeno tou Jovetic???

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Οχι...

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα εχθές για δανεισμό του Armero με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν!! Λέτε να ετοιμάζει καμία βόμβα ο Marotta; Τι θέλω να πω, έχει η ομάδα 20 εκ. για ξόδεμα + 5,5 εκ. από Elia + άλλο ένα 20αρι από Melo & Krasic και ότι βγάλει από Pazienza & Ziegler... Τα 50 εκ. για Cavani μαζεύονται σιγά σιγά...! Λέτε ή έχω αρκετή φαντασία;;;;;;
Delpi

Vero Juventino είπε...

ΚΙ Ο ΦΑΛΚΑΟ 50 ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ;)

Ανώνυμος είπε...

makari na rthei o armero kai cavani. tha exoume oneirikh omada. pantws thelw oso tpt na tapinosoume th milan kai th roma(logo alegkri kai gerozeman)