JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Paul Labile Pogba ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μηχανή της Μεγάλης Κυρίας.


Ο Paul Labile Pogba γεννήθηκε στο Lagny-sur-Marne στις15 Μαρτίου 1993. Έχει ύψος 1,86 και βάρος 80 κιλά, γιος μεταναστών από τη Γουινέα βρέθηκε στη Γαλλία, όπως και πολλοί αθλητές που έχουν διακριθεί σε παρελθόν.

Τα Προσόντα του.
Είναι πολύ καλός στην κατοχή της μπάλας και με πολύ δύναμη, επίσης είναι ισχυρή προσωπικότητα, με το ταλέντο που διαθέτει του επιτρέπη να παίρνει πολλές μπάλες και έχει καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο. Επίσης, έχει καλή όραση του παιχνιδιού, είναι σε θέση να οργανώσει να μοιράσει και να ντριπλάρει, με αποτέλεσμα να δίνει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του και στους συμπαίκτες του. Οι συγκρίσεις με τον Πατρίκ Βιεϊρά είναι καθημερινό φενόμενο, αν και ο Pogba, είναι πιο ευκίνητος και γρήγορος στις κινήσεις του.

Η Καριέρα του.
Σε ηλικία έξι ετών, το 1989, οι γονείς του τον πήγαν να παίξει στην Roissy-en-Brie. Η Ομάδα του Torcy, μετά από μια οντισιόν το 2006 τον κρατάει στην ομάδα, αλλά παραμένει μόνο ένα χρόνο πριν από τη μετάβαση του στη Χάβρη.
Στην παρούσα συγκυρία της καριέρας του, στην ομάδα της Χάβρης κάτω των16 ο Pogba έχασε το πρωτάθλημα στον τελικό εναντίον της Lens.
Το 2009 μετακόμισε στην αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Χάβρη, καταγγείλει στην FIFA παρατυπίες στη συμφωνία υποστηρίζοντας ότι ο Sir Alex Ferguson, για πείσει την οικογένεια του παίκτη, είχε υποσχεθεί να τους δώσει ένα σπίτι και σχεδόν £ 90000.
Η διαφορά έκλεισε με συμφωνία μεταξύ της Χάβρης και της Μάντσεστερ με ένα διακανονισμό.
Ο Alex Ferguson, τον έχει σε πλεονεκτική θέση στον τομέα της νεολαίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συμβολή του στην ομάδα κάτω των 18 είναι καθοριστική για την κατάκτηση του Κυπέλλου Νέων FA με ένα δικό του γκολ εναντίον της Τσέλσι στα ημιτελικά και παίζοντας καλά κατά της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Στην δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ, έχει12 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 3 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ .
Την 20η Σεπτεμβρίου, 2011 κάνει με την πρώτη ομάδα το ντεμπούτο του στη νίκη 3-0 επί της Λιντς Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ.
Στο πρωτάθλημα κάνει το ντεμπούτο του 31 Ιαν. 2012 στον αγώνα κατά της Στόουκ.  

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ακομα ανακοινωνεται αυτος?
Οποιος τον ειδε στο γιουρο κατω των 19 θα καταλαβε γιατι ηταν σε αυτη την ηλικια στη γιουναιτεντ,γιατι κλαει ο φεργκιουσον που τον χανει και γιατι εχει μανατζερ την γατα τον ραιολα!