JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Conte: "Μια χρήσιμη και καλή προπόνηση"


Ο Αντόνιο Κόντε πιστεύει ότι ένα μεγάλο μέρος των θετικών αποτελεσμάτων μπορούν να ληφθούν από το πρώτο φιλικό της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν κατά της Aygreville.
Ο 42χρονος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από το πρώτο φιλικό της Γιουβέντους και τα επτά γκολ που πέτυχε η ομάδα αλλά δεν παύει να θεωρεί το παιχνίδι ως μια καλή προπόνηση για την ομάδα του και τίποτα παραπάνω.

"Ήταν μια χρήσιμη και καλή προπόνηση, ιδίως υπό το πρίσμα της φυσικής εργασίας που κάναμε το πρωί," δήλωσε λίγο μετά το τελικό σφύριγμα στο Saint-Vincent και συνέχισε: "Υπάρχουν ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε, αλλά αυτό το ξέραμε ήδη. Ήθελα να δω τους νέο-αφιχθέντες παίκτες σε ένα παιχνίδι και ήταν επίσης ενδιαφέρον να δω σε τι κατάταση  είναι οι παίκτες από την περασμένη σεζόν. "

Ο Conte χθες είχε την ευκαιρία να δει από πρώτο χέρι τις μεταγραφές του καλοκαιριού τους Alberto ​​Masi, Lucio και Kwadwo Asamoah, καθώς και μια σειρά από παίκτες της Primavera με προοπτικές.
«Οι νέοι παίκτες με εντυπωσίασε ιδιαίτερα», κατέληξε. "Πρέπει να φτιάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και πρέπει να το κάνουμε με μεγάλη δέσμευση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: