JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αύριο στις 20:00 το βράδυ η Γιούβε δίνει δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Μπενφίκα στη Γενεύη.

Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη στο Βερολίνο επι της Χέρτα η Γιουβέντους επιστρέφει στο γήπεδο να αντιμετωπίσει ένα από τα ευγενέστερα κλάμπ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: αύριο, στη Γενεύη στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, θα παίξει σε φιλικό με αντίπαλο την Μπενφίκα και θα είναι ένα αρκετά δύσκολο τεστ απέναντι στους Lusitanian που πριν λίγες μέρες κέρδισαν την Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 5-2. Σίγουρα, αυτό είναι ένα απλό φιλικό, αλλά ο Κόντε θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται σε ένα δυνατό αγώνα ένα όψη του τελικού του σούπερ καπ εναντίον της Νάπολι που θα γίνει στο Πεκίνο στις 11Αυγούστου.

Ο Conte, ως εκ τούτου, από το πρωί, έκανε τη δουλειά του με τους παίκτες του πάνω στην τακτική και στη φυσική κατάσταση, με την ομάδα να κατανέμεται μεταξύ γηπέδου και γυμναστηρίου. Στην απογευματινή προπόνηση δοκίμασε σχήματα και συστήματα για το πως θα παρατάξει την ομάδα στον αυριανό αγώνα. 

Αύριο το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ελβετία, όπου, στο Στάδιο της Γενεύης, θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο προτελευταίο φιλικό πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κίνα, όπου, στις 11 Αυγούστου στο Πεκίνο, για το Σούπερ Καπ θα παίξει με την Νάπολι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: