JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο El Kaddouri θέλει Γιούβε. Verratti, μόνο ο παίκτης μπορεί να πει όχι στην PSG.


O El Kaddouri θέλει μόνο Γιουβέντους και πλέον το ξέρουν όλοι. Χθες ο αντιπρόσωπός του Striani συναντήθηκε με τον Fabio Paratici και επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης θέλει να πάει μόνο στη  Γιούβε. Δεδομένου ότι ακόμα και η Γιουβέντους θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον El Kaddouri: η συμφωνία μοιάζει να είναι κοντά. 
Μένει να αποφασιστεί μόνο εάν η Γιουβέντους θα αναλάβει το Βέλγο πλέι μέικερ μόνη της, ή από κοινού με την Μίλαν (50-50, σήμερα αυτό το σενάριο έχει γίνει λιγότερο πιθανό). 

Όσο αφορά τον Verratti: Υπάρχουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για την υπογραφή του στην Παρί. Τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει την πώληση του Marco Verratti, πλέι μέικερ της Πεσκάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ειδικά όταν η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να πάρει τον παίκτη με ένα τόσο μεγάλο ποσό και με τέτοιον τρόπο. Μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή στην υπόθεση?. Δύσκολο όταν το συμβόλαιο που του προτείνεται είναι πενταετούς δέσμευσης θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια βάση για τον Verratti με απολαβές περίπου 1,3 εκατομμύρια. Στην Πεσκάρα, θα έχουν εξασφαλίσει € 13 εκατομμύρια. Όπως φαίνεται θα υπογράψουν κατά την επόμενη συνάντηση με τον Γενικό διευθυντή της Παρι Leonardo, έτσι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους παύει να ισχύει. Μόνο ο Verratti μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα, αφήνοντας τα χρήματα για να πάει σε μια ομάδα που είναι επιλογή της καρδιάς του. Απίθανο αυτό το σενάριο, γιατί στο Παρίσι, με τον Αντσελότι, ο μέσος θα μπορούσε να ανέβει πολύ επίπεδο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Krima na mas feugei autos o paiktis

Unknown είπε...

άμα θέλει ναφύγει ας φύγει κακό στον εαυτό του θα κάνει!!!

Xristos είπε...

an paroume ton el kadourri tha paraxorithei daneikos se kapoia omada? kai an nai pou?