JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το θέμα του αριστερού μπακ.



Πέρα από το θέμα του τοπ επιθετικού(αν αποκτηθεί ένας τέτοιος) αλλή μια θέση που χρειάζεται βελτίωση είναι αυτή του αριστερού μπακ.Στη συγκεκριμένη θέση τις τεέυταίες μέρες παίζουν 3 ονόματα αυτά των:Pablo Armero,Alexandar Kolarov & Aly Cisshoko.


Το προβάδισμα φαίνεται πως έχει η περίπτωση του Κολομβιανού καθώς τις τελευταίες ώρες ακούγεται πως Γιουβε και Ουντινέζε έχουν συμφωνήσει και το μόνο που απομένει είναι ο τρόπος που θα γίνει η μεταγραφή.Η Γιουβε τον θέλει δανεικό με οψιόν κοντά στα 10 εκ. αλλά η Ουντινεζε θέλει αν πουλήσει με τον ίδιο τρόπο που έδωσε και τους Asamoah και Isla.Αν μη τι άλλο οι δυο ομάδες έχουν αναπτύξει μια κάλη σχέση και η μεταγραφη φαίνεται κοντά.


Η πρώτη εναλλάκτική ακούει στο όνομα Kolarov.Ο Σερβός είναι φανερό πως ψάχνεται για μεταγραφή και ενδιαφέρον έχουν δείξει Ιντερ,Γιουβε αλλά και άλλες ομάδες.Ωστόσο το κασέ του Σερβου είναι αρκετά υψηλό(6 εκ.) οπότε η Γιουβε θέλει να τον αποκτήσει δανεικό.





Δεύτερη εναλλακτική είναι μια περίπτωση που είχε καιρό να ακουστεί αυτή του Aly Cisshoko της Lyon.Οι Γάλλοι δεν είναι και στα καλύτερα τους οικονομικά και θα ψάξουν να πουλήσουν παίκτες για να έχουν επιπλέον έσοδα.Η περίπτωση πάντως είναι αρκετά προσιτή. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton armero me kleisra ta matia. einai pextaras kai kserei na paizei kai to 3-5-2 pou epaize sthn udineze

Unknown είπε...

Και εγώ Armero με χίλια, αλλά άμα δεν τα σκάσουμε τα 10μ δανικό από και κλείεται να τον πάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το μήνυμα, ένας συνάνθρωπός σου χρειάζεται τη βοήθειά σου. Μην τον αφήνεις άλλο να περιμένει. Ψάξε στις λίστες με τις αγγελίες για βοήθεια και βοήθησε τον. Δεν είναι μόνος του, γιατί έχει όλους μας δίπλα του. http://www.ehelp.gr