JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ziegler κοντά σε Μπενφίκα, Pazienza κοντά σε Τορίνο.


Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους , Giuseppe Marotta, εργάζεται σκληρά για να μειώσει το ρόστερ της ομάδας και να πουλήσει κάποιους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα και στον τεχνικό σχεδιασμό του Κόντε. Ένας από αυτούς είναι ο Reto Ziegler , που ζήτησε να είναι στην προετοιμασία της ομάδας στο Chatillon άλλα θεωρείτε από το τεχνικό τιμ της ομάδα «ανεπιθύμητος», και θα πρέπει τις επόμενες ώρες όπως όλα δείχνουν να μετακομίσει στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Μπενφίκα καθώς μέχρι στιγμής έχει κάνει την μεγαλύτερη προσφορά που είναι στα 2,5 εκατομμύρια, ενώ η Γιουβέντους θα ήθελε να εισπράξει από αυτή την μεταγραφή κοντά στα 4. Πιθανόν η συμφωνία να κλείσει στα 3 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Δύσκολο να πάει σε μια εκ των Φενέρμπαχτσε, Στουτγάρδη, Έβερτον και Σεβίλλη καθώς δίνουν πολύ λιγότερα.

Για μια άλλη υπόθεση παίκτη που δεν είναι στα πλάνα του Κόντε, Τορίνο και Γιουβέντους, συνεχίζουν να μιλούν για τον Michele Pazienza . Σύμφωνα με δημοσιεύματα σήμερα, της «Gazzetta dello Sport», ο πρώην μέσος της Νάπολης, που πέρυσι έπαιξε με τη μορφή δανείου στην Ουντινέζε, θα μπορούσε να παραμείνει στην ίδια πόλη, αλλά να φορέσει τη φανέλα της Τορίνο. Ο πρόεδρος της Τορίνο Cairo είχε εκφράσει στον Πρόεδρο Agnelli την επιθυμία του να πάρει τον παίκτη και όπως φαίνεται η υπόθεση αυτή θα κλείσει τις επόμενες ώρες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για Leandro Damiao εχει ακουστει τιποτα μετα το Γεναρη??
πολυ παικταρα...

Ανώνυμος είπε...

polu kala na feugoun oi paixtes pou den upologizont gia na erthoun kai lefta sthn omada . gia armero ti kanei o marrota; tha ton kleisoume telika; megalos paixtaras