JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Για τον Μάτρι ενδιαφέρετε η Μίλαν.


Συνεχίζεται η προσπάθεια της Μίλαν να βρει άξιο αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τελευταίο όνομα στη λίστα του Αντριάνο Γκαλιάνι, να είναι αυτό του Αλεσάντρο Μάτρι της Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες δεν αποκλείεται να έρθουν σε επαφή τις επόμενες ώρες και να καθορίσουν τους όρους της μεταγραφής του πρώην παίκτη της Κάλιαρι.

Το κενό που άφησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι δύσκολο να καλυφθεί. Η διοίκηση της Μίλαν έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες που την ενδιαφέρουν, με τον Κάρλος Τέβες και τον Έντιν Τζέκο να είναι αυτοί που της αρέσουν περισσότερο. Το πρόβλημα, όμως, της Μίλαν είναι, τόσο η αρχική άρνηση της Μάντσεστερ Σίτι να τους παραχωρήσει, όσο και οι υψηλές αμοιβές που αξιώνουν και οι δύο.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της Μίλαν συνεχίζουν την προσπάθεια να εντοπίσουν έναν επιθετικό που να μπορεί να αγωνιστεί με αξιώσεις στη Σέριε Α, αλλά να έχει και «ελαφρύ» συμβόλαιο.

Ένας τέτοιος επιθετικός είναι ο Αλεσάντρο Μάτρι της Γιουβέντους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι φαντάζει μια πολύ καλή λύση και ο Αντόνιο Κόντε δεν θα φέρει αντίρρηση στο να πουληθεί ο 24χρονος επιθετικός καθώς αν έρθει στη Γιούβε μεγάλο όνομα στην επίθεση της ο Μάτρι δύσκολα θα βρει χώρο στην Γιούβε. Η «Γιούβε» αξιώνει 13 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ ο Μάτρι εισπράττει 2 εκατ. ευρώ τη χρονιά στους «μπιανκονέρι». Οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων οδηγούν στο συμπέρασμα πως σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Μένει να δούμε την αντίδραση των «τιφόζι» της Μίλαν, αν ο «Ίμπρα» αντικατασταθεί με τον Μάτρι και όχι με ένα μεγαλύτερο όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: