JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο Πρόεδρος Ανιέλι βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.


Οι οπαδοί της Γιουβέντους που βρέθηκαν στην Τρίτη μέρα της προετοιμασίας είχαν την ευκαιρία να δουν και να μιλήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας Αντρέα Ανιέλι που βρέθηκε και αυτός εκεί για να δει από κοντά την προετοιμασία της ομάδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου έφτασε στο Val d'Aosta σήμερα το πρωί και αμέσως μόλις ήρθε στις εγκαταστάσεις που προετοιμάζετε η ομάδα σταμάτησε για να υπογράψει αυτόγραφα και να μιλήσει με οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Agnelli, αστειεύτηκε με έναν οπαδό της ομάδας όταν ο τελευταίος τον ρώτησε αν μπορεί να του υπογράψει ένα αυτόγραφο: «Εμείς το κάνουμε αυτό στις 5 Μαΐου ..." του είπε χαμογελώντας. Η αναφορά του αυτή είναι για την 5η Μαΐου του 2002, όταν η Γιουβέντους έπαιρνε από την Ίντερ το σκουντέτο την τελευταία ημέρα.

Στη συνέχεια κινήθηκε προς το χωριό, όπου επισκέφθηκε το κατάστημα της Juventus που έχει στηθεί εκεί πριν δοκιμάσει την τύχη του με ένα παιδί στο επιτραπέζιο ποδόσφαιρο στο περίπτερο της Jeep.


Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, o Agnelli μαζί με τους Antonio Conte και Fadio Paratici παρακολούθησε την Γιουβέντους να εργάζεται σκληρά στην πρώτη προπόνηση της 3ης ημέρας.


Στην συνέχεια θα υπάρξει συνάντηση με την ομάδα για το μεσημεριανό γεύμα και το απόγευμα θα δοθεί μια συνέντευξη τύπου μαζί με τον προπονητή Αντόνιο Κόντε μετά την ανάκριση του τελευταίου από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα στη Ρώμη, στο πλαίσιο της έρευνας για τα στημένα παιχνίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: