JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο Μπουφόν εμπνέεται από τον τελικό του Βεριλίνου.

Ακριβώς έξι χρόνια από την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ιταλία, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν γύρισε πίσω το χρόνο για μία κατάθεση ψυχής μέσω του Facebook. Δείτε τι έγραψε ο αρχηγός της "σκουάντρα ατζούρα".


"Πέρασαν έξι χρόνια από εκείνη τη βραδιά, από εκείνα τα τόσο έντονα συναισθήματα που μόνο το γράψιμο της ποδοσφαιρικής ιστορίας ενός έθνους μπορεί να σου μεταδώσει. Εάν κλείσω τα μάτια με ξαναβλέπω εκεί στο Βερολίνο, αισθάνομαι την αδρεναλίνη εκείνου του τελικού, νιώθω τη μάχη των 120 λεπτών, την κουτουλιά του Ζιντάν, τα πέναλτι... και μετά την έκρηξη χαράς! Τη δική μας αλλά κυρίως τη χαρά ολόκληρης της Ιταλίας που είχε βγει στους δρόμους για να γιορτάσει ένα επίτευγμα που έλειπε για πάρα πολλά χρόνια", ήταν οι πρώτες σκέψεις που εξωτερίκευσε μέσω της σελίδας του στο Facebook o Μπουφόν, για να καταλήξει:


"Εκείνη τη νύχτα, βάψαμε με το ιταλικό γαλάζιο όλο τον κόσμο. Ολοκληρώνω με μία φράση που είναι η ουσία ενός στόχου που έχεις πετύχει μαζί και για ένα έθνος: "Κοιτάξτε που είστε, επειδή δεν το ξεχάσετε ποτέ! Κοιτάξτε με ποιον είστε, επειδή δεν το ξεχάσετε ποτέ (σ.σ φράση που έχει πρωτοπεί ο Φάμπιο Καρέσα). Τζίτζι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: