JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Λούσιο: "Τα πρωταθλήματα της Γιούβε είναι 30".

Σαν από… κούνια οπαδός της Γιουβέντους, ο νεοαποκτηθείς από τους «μπιανκονέρι» υπεραμύνθηκε τα τρόπαια της νέας του ομάδας, τονίζοντας ότι έχει 30, παρά τα δύο που της έχουν αφαιρεθεί. Πίσω του αφήνει τα τρία χρόνια παρουσίας στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ και δηλώνει «πιστός» στρατιώτης της «γηραιάς κυρίας», προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των πρωταθλητών Ιταλίας.


 Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετακόμισε φέτος στο Τορίνο, καθώς το συμβόλαιο του με τους «νερατζούρι» εξέπνευσε, υπογράφοντας διετή συνεργασία με τη Γιουβέντους. «Ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι έχει δίκιο. Τα πρωταθλήματα της Γιουβέντους είναι 30. Σέβομαι τους πρώην συμπαίκτες μου, όμως πλέον αγωνίζομαι για τη νέα μου ομάδα και ελπίζω στην Ίντερ να έκαναν λάθος με την αποχώρηση μου».


«Η μεταγραφή μου στη Γιουβέντους είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Έχουμε πολύ καλό πλάνο για τα επόμενα χρόνια και παρά τις προτάσεις από άλλους συλλόγους, ήθελα να παραμείνω σε τοπ επίπεδο. Πάντα θα τιμώ τη φανέλα που φοράω και στη νέα μου ομάδα στόχος είναι να κερδίζουμε τα πάντα, καθώς η Γιουβέντους έχει πλέον επιστρέψει για τα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: