JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ο Καβάνι δεν υπογράφει το νέο συμβόλαιο που του προτείνει η Νάπολι.


Προβλήματα προέκυψαν σχετικά με το νέο συμβόλαιο του Καβάνι με την Νάπολι. Μετά από «πρόσκληση» που πήρε ο μάνατζερ του παίκτη για την υποβολή προσφορών από τον De Laurentiis, ο επιθετικός μαζί με τον εκπρόσωπο του, απέρριψαν την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την Νάπολι.

Στην πραγματικότητα, στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου της Νάπολι De Laurentiis με τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού επιθετικού, Pierpaolo Triulzi, όλα πήγαν στραβά και δεν επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Στόχος από την πλευρά του παίκτη ήταν η αναπροσαρμογή της σύμβασης του συμβολαίου του Cavani, το δεύτερο συμβόλαιο που θα υπόγραφε μέσα σε ένα χρόνο. Το προηγούμενο που υπεγράφη το περασμένο έτος, ο Matador αμείβεται με 2,5 εκατ. συν τα μπόνους, καθιστώντας τον έτσι τον υψηλότερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστής της Νάπολι. 

Εξυπακούεται, ωστόσο, ότι η μετάβαση του σε μια ομάδα μεγαλύτερου μεγέθους, με βάσει τις προτάσεις που θα έρθουν στην Νάπολι, θα μπορούσε να παίρνει τα διπλάσια από ότι παίρνει σήμερα. Ίσως και ακόμα περισσότερα. Έτσι δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, ότι ο Triulzi εκπρόσωπος του Cavani ζήτησε στην χθεσινή συνάντηση  περίπου 5 εκατ. ευρώ για να υπογράψει ο παίκτης νέο συμβόλαιο, ενώ ο De Laurentiis έχει σταματήσει στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ συν το μπόνους και δεν φαίνεται διατεθιμένος να δώσει ούτε ευρώ παραπάνω. 

Η απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι αρκετά μεγάλη, στην πραγματικότητα, στη Νάπολη πλέον υπάρχουν εκείνοι που μιλούν χωρίς περιστροφές για το σπάσιμο τον σχέσεων των δυο πλευρών. Τις επόμενες μέρες θα δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη του όλου θέματος.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπορεί η Γιουβε να προσφέρει 5 εκατ συμβόλαιο......??????

Unknown είπε...

Erind νομίζω για rvp δίναμε κάθε χρόνο 12 εκατ. ευρώ (αν καταφέρει να φέρει εις πέρας και τους στόχους που θα προβλέπονται στο συμβόλαιό του).
Οπότε στα 5μ δεν θα κολούσε η juve αλλά πρώτα πρέπει να δούμε η από την Νάπολι είτε από cavani ότι είναι για πούλημα.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ;)

Ανώνυμος είπε...

logika file mou erind mporei afou len gia megalo for mporoun na dwsoun 5 muria. pantos an ton feroun h omada alazei diastash

Κωνσταντινος είπε...

Τα 5εκ συμβολαιο μπορει,τα 30-40εκ στην Ναπολι ομως δεν μπορει με τιποτα να τα δωσει,εκτος και αν προσθεσει εμψυχα ανταλλαγματα.