JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

O Lippi μίλησε σχετικά με την ανανέωση του Ντελ Πιέρο: "σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος"

«Ο Αλεσάντρο είναι ένα εξαιρετικό πρόσωπο, ένας φανταστικός παίκτης και με μεγάλη ανθρωπιά. Ένας επαγγελματίας μοντέλο εντός και εκτός του γηπέδου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι σαν αυτόν ή σαν τον αρχηγός της Ρόμα εξακολουθούν να παίζουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο, κάνοντας τη διαφορά».

Είπε ο Μαρτσέλο Λίπι , σε σχέση με την ανανέωση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με την Μεγάλη Κυρία , επιστρέφει για να μιλήσουμε για έναν από τους μαθητές του, τον μεγαλύτερο απ’ όλους, και το έπραξε αποκλειστικά και μόνο για το «ilsussidiario.net».

Τα ονόματα των Λίπι και Ντελ Πιέρο είναι συνδεδεμένα με πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα αλλά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Squadra Azzura στο Βερολίνο το 2006, με τον Alex, να έχει θέσει την εμπειρία του και την κλάση του για να εξυπηρετήσει την ομάδα.

« Ο Del Piero, είναι ο καλύτερος και δεν τα παρατάει παρά την ηλικία του, δεν δείχνει σημάδια που να τον κάνουν να σταματάει το ποδόσφαιρο, θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια σαν νικητής. Δεν μπορώ να φανταστώ τον παίκτη χωρίς ακόμα έναν τίτλο, γιατί το μόνο που κάνει το κάνει σύμφωνα με τον επαγγελματισμό του » , συνέχισε ο Μαρτσέλο Λίπι .

Ωστόσο, ένα σοβαρό ατύχημα θα μπορούσε να σταματήσει την καριέρα του και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιταλική ιστορία του ποδοσφαίρου να είχε χαθεί... "Να μην ξεχνάμε ότι στις 8 Νοεμβρίου 1998 – ο Λίπι θυμάται – « Όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στον αγώνα στο Ούντινε όλοι φοβηθήκαμε τότε. Ένα χτύπημα που τον άφησε για σχεδόν ένα χρόνο εκτός δράσης. Η μεγάλη δύναμη του χαρακτήρα όμως και ο επαγγελματισμός του, του επέτρεψαν να επιστρέψει και να αποδείξει την αξία του και πάλι ».

1 σχόλιο:

Stefanos K. είπε...

Den einai allwste tixaio, oti par'oli tin ilikia tou, ayti ti stigmi boithaei stin omada oso elaxistoi...

Fino ala Fine, Forza Ale