JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

O Platini σκέφτεται Champions League με 64 ομάδες


Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» o Μισέλ Πλατινί εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει ακόμη και το Europa League για να δημιουργήσει ένα Champions League με 64 ομάδες.

Αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο για να υλοποιηθεί καθώς έχουν πουληθεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι το 2015, έτσι αυτό μπορεί να γίνει από την σεζόν 2016/17 και θα οδηγήσει τα μεγάλα πρωταθλήματα των χωρών της Ευρώπης, όπως η Ισπανία, η Αγγλία και η Γερμανία που αυτή την στιγμή κατέχουν τις τρεις πρώτες θέσεις στην ειδική βαθμολογία της UEFA, για να έχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έως 6 ομάδες και θα διασφάλιση τη συνέχεια της παρουσίας των ομάδων που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα "μικρότερα", όπως της Λετονίας, της Λευκορωσίας και της Σλοβακίας.

Προς το παρόν αυτό φαίνεται περισσότερο ένας πολιτικός ελιγμός παρά  μια ιδέα, αυτή καθεαυτή, αλλά ποιος ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο "Le Roi" Μισέλ Πλατινί, ίσως θέλει να εντυπωσιάσει το κοινό και πάλι με ακόμη ένα κτύπημα της μεγαλοφυΐας του για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά έξω από το γήπεδο που για χρόνια μάγευε.





Reja: "Το Juventus Stadium είναι τρομακτικό"

Ο προπονητής της Λάτσιο και η ομάδα του θα βρεθούν την Τετάρτη το βράδυ στο Juventus Stadium για το παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Juventus και μίλησε για το νέο γήπεδο της Γιούβε και για την ομάδα μας: 

«To γήπεδο τους είναι τρομακτικό και η ατμόσφαιρα που δημιουργείτε καταπληκτική - παραδέχεται ο Reja -. H Juventus έχει έναν προπονητή με εξαιρετικό χαρακτήρα που στη θητεία του στην ομάδα έφτιαξε μια γρήγορη και σε εξαιρετική κατάσταση ομάδα που έχει στην κατοχή της την μπάλα, αλλά ελπίζω ότι και η Λάτσιο έχει βρει την καλή της κατάσταση. Φυσικά θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και δεν τα παρατάμε ποτέ».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re platini kane ena prwtathlima eurwphs na teleiwnoume. palia epaizan oi prwtathlitries meta to kanan 1-4 omades analoga to prwtathlima kai twra thelei na to kseftilisei teleiws.....

Ανώνυμος είπε...

etsi tha xathei o antagwnizmos sta ethnika prwtathlimata. an pane 6 omades o deuteros me ton ekto den tha exei kamia diafora. kai tha meiwsei kai thn piotita tou c.l.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πλατινι τι πας να κάνεις??
Όλα τα λεφτά η δήλωση του Reja "Το Juventus Stadium είναι τρομακτικό"Που σημαίνει ότι άρχισαν να μας φοβούνται περισσότερο.

Erind