JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κόντε: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

Για πρώτη φορά ο Αντόνιο Κόντε μίλησε άμεσα για το Scudetto παραδεχόμενος ότι η Γιουβέντους πλησιάζει σε αυτό, τονίζοντας ξανά πάντως ότι χρειάζεται σοβαρότητα γιατί τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά καθώς απομένουν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.




«Δεν ήταν εύκολο σήμερα καθώς η Νοβάρα νίκησε πριν λίγες μέρες την Λάτσιο και τώρα ήθελε να κάνει τη ζημιά και σε εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και όποιος είδε τον αγώνα, είδε και μια Γιουβέντους που αγωνίζεται με πολύ ένταση», είπε για το ματς ο τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας και ερωτηθείς για το Scudetto που πλησιάζει, απάντησε: «Μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς αλλά το σημαντικό είναι να καταλάβουμε όλοι ότι ακόμη δεν κρίθηκε τίποτα. Ξέρουμε άλλωστε ότι η Μίλαν δε θα τα παρατήσει γιατί είναι σπουδαίοι ανταγωνιστές. Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας».


 Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Κόντε δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Μάρκο Μποριέλο, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί αγώνα: «Ο Μάρκο είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση έχει φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του και έχει προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού μας. Οι Κουαλιαρέλα και Ντελ Πιέρο δεν ήταν 100% έτοιμοι και γι' αυτό δε χρησιμοποιήθηκαν σήμερα. Σίγουρα, πάντως, ο Μποριέλο ήταν πολύ καλός, όπως φυσικά και ο Βούτσινιτς».


Τέλος, σχολιάζοντας την παρουσία του Μισέλ Πλατινί στις εξέδρες του γηπέδου της Νοβάρα, ο Κόντε είπε ότι «εύχομαι να έρθει ξανά να μας παρακολουθήσει από κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: