JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γιουβέντους - Λάτσιο 2-1, η κορυφή είναι υπόθεση του Άλεξ.


Ένας κύριος ποτέ δεν αφήνει την κυρία του. Και όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες, της δείχνει το δρόμος παίρνοντας την από το χέρι. 
Όπως έκανε και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απόψε στο Juventus Stadium, σε ένα ακόμα βράδυ που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα όλοι εμείς οι οπαδοί της ομάδας, όπως δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ και το νούμερο 10 του μεγάλο αρχηγού που με την παρουσία του και την υπογραφή του, με το αποφασιστικό γκολ του και σήμερα, έστειλε όλους εμάς στα ουράνια. 


Όσα χρόνια κι αν περάσουν η τέχνη δεν μπορεί να ξεχαστεί, ο Μέγας Αρχηγός έδειξε σε όλους ότι ακόμα και στα 37 του μπορεί να δίνει στη Γιούβε σημαντικές νίκες με το καταπληκτικό γκολ φάουλ στο 82’ όπως μόνο αυτός ξέρει να βάζει χάρισε τη μεγάλη νίκη και κράτησε την Γιουβέντους στην κορυφή του Campionato. Το σκορ άνοιξε ο Πέπε με ωραίο ανάποδο σούτ στο 29’ μετά από εξαιρετική ασίστ του Πίρλο και εκεί που έπρεπε το σκορ να είναι 3 ή και 4-0 στο 45’ σε μια και μοναδική φάση η Λάτσιο ισοφάρισε με τον Μαουρί με κεφαλιά. Αλλά η μεγάλη κλάση του Μεγαλέξανδρου έδωσε τη νίκη στη Γιούβε και την κράτησε στην κορυφή. 


Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχθηκε την Λάτσιο (που ήθελε και αυτή τους βαθμούς για να εδραιωθεί στην Τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League) και ήξερε πως το συγκεκριμένο ματς ήταν εξαιρετικά δύσκολο όχι μόνο λόγω του αντιπάλου, αλλά κι επειδή η Μίλαν είχε κερδίσει την Τρίτη και είχε μεταφέρει την πίεση στην ομάδα του Κόντε που όμως δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα και αντέχει στην μεγάλη πίεση. Έτσι η Μεγάλη Κυρία μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσε για το γκολ και το πέτυχε στο 29' μετά από την υπέροχη μπαλιά του Πίρλο, το σωστό κοντρόλ του Πέπε μέσα στην περιοχή και το γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση!


Αμέσως μετά το 1-0 η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πλησίασε στο γκολ με τον Βιντάλ ο οποίος δοκίμασε ένα απίστευτο σουτ πίσω από τη σέντρα που βλέποντας εκτός θέσεις τον τερματοφύλακα της Λάτσιο που την τελευταία στιγμή κατάφερε και έδιωξε την μπάλα κόρνερ, και σε άλλες δυο περιπτώσεις με τους Κουαλιαρέλα και Βούτσινιτς αλλά και πάλι ο Μαρκέτι έκανε ισάριθμες εντυπωσιακές αποκρούσεις. Κι αφού δεν έγινε το 2-0, ήρθε το 1-1 στο 45' με την κεφαλιά του Μάουρι!



Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε μπήκε και πάλι δυνατά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχε καθαρό μυαλό, αλλά είχε πάντα την μπάλα στην κατοχή της και έπαιζε το ματς συνεχώς στο μισό γήπεδο. Η Λάτσιο, αμυνόταν σωστά και μαζικά, ενώ ο Μαρκέτι ήταν αλάνθαστος και έδειχνε ανίκητος. Με το άγχος να αυξάνει, ο Κόντε έκανε καθοριστικές αλλαγές όπως αποδείχθηκαν και έριξε στο ματς τους Ντελ Πιέρο, Μάτρι, Τζιακερίνι, αποσύροντας τους Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα, Βιντάλ και στο 82' ήρθε η λύτρωση με τον Ντελ Πιέρο να στήνει την μπάλα σε γνώριμο για αυτόν σημείο και με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει τόσα χρόνια προκάλεσε... σεισμικές δονήσεις στο Juventus Stadium γράφοντας το 2-1, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την 700η συμμετοχή του με την φανέλα των Μπιανκονέρι!







Στις καθυστερήσεις ο Κόζακ αποβλήθηκε επειδή χτύπησε στην μύτη τον Μπονούτσι (όπως ανακοίνωσε η Juventus ο Leonardo Bonucci έσπασε τη μύτη του και αύριο το πρωί θα αξιολογηθεί η δυνατότητα να γίνει χειρουργική επέμβαση) κάπου εκεί το 2-1 δεν άλλαξε, με τη Γιουβέντους να παραμένει στο +1 από την Μίλαν, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.








JUVENTUS - LAZIO 2-1





Γκολ: 29' Pepe, 82' Del Piero - 45' Mauri

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal (80' Giaccherini), Pirlo,  Marchisio, Pepe (72' Matri), Quagliarella, Vucinic (73' Del Piero).
Αναπληρωματικοί: Storari, Caceres, De Ceglie, Borriello.
Προπονητής: Antonio Conte.

LAZIO: Marchetti, Diakité, Cana, Biava, Garrido, Gonzalez (82' Brocchi), Ledesma, Candreva, Scaloni, Mauri (73' Hernanes), Rocchi (74' Kozak).
Αναπληρωματικοί: Bizzarri, Zauri, Matuzalem, Alfaro.
Προπονητής: Edy Reja.


Διαιτητής: Antonio Damato (Barletta).
Βοηθοί: Stefani, Faverani.
Τέταρτος διαιτητής: Orsato.

Κίτρινες κάρτες: 12' Diakité, 34' Biava, 54' Mauri, 80' Kozak, 82' Ledesma (Lazio) - 47' Lichtsteiner, 49' Chiellini, 55' Quagliarella (Juventus)
Κόκκινη κάρτα: 93' Kozak (Lazio)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI TO EROTIMA POU PROKIPTEI META TON SIMERINO AGONA:POIO EINAI TO MONADIKO LATHOS TOY KONTE FETOS?
APANTISI:I MI XRISIMOPOIISI TOU DEL PIERO STIN SEZON...AKOMA KAI TO PROTATHLIMA THA MPOROUSAME NA EIXAME PAREI SIMERA VATHMOLOGIKA...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το γκόλ θα μας δώσει μάλλον το πρωτάθλημα.(Ο χρόνος θα το δείξει.)Συμφωνώ ότι μπορεί να ήμασταν μπροστά κάποιους βαθμούς αν έπαιζε περρισότερο ο αρχηγός .

Juve-ntinos.!!! είπε...

Εδώ που φτάσαμε δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω μπορεί να έγιναν λάθη αλλά από τον Κόντε , όμως είναι και αυτός που μας έκανε και πάλι την Γιούβε που ήταν παλιά γιατί μόνο ένας σαν και αυτόν που γνώρισε την ομάδα από μέσα ως παίκτης θα μπορούσε να μας φέρει πίσω την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Για τον Αρχηγό τη να πούμε εμείς τα λένε όλα οι εμφανίσεις του και οι αριθμοί, καθώς καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ας ελπίσουμε αν δεν αλλάξουν γνώμη οι διοικούντες της ομάδας να τελειώσει την καριέρα του στην Γιούβε όπως του αξίζει, με το ΝΤΑΜΠΛ.

Πάμε γερά 6 τελικοί έμειναν ακόμα.

FORZA JUVE.!!!