JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κιελίνι: "Εξασφαλίσαμε το Champions League"


«Έχουμε κερδίσει το εισιτήριο μας για την Ευρώπη». Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι δεν έκρυψε τα αισθήματά του μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Νάπολι και παραδέχθηκε ότι, ακόμη και αν δεν είναι απολύτως βέβαιο, ο πρώτος μεγάλος στόχος τους αυτή την σεζόν έχει σχεδόν επιτευχθεί: «Δεν θέλω να προδικάσω τίποτα , αλλά δεν νομίζω ότι μέσα στα επόμενα οκτώ παιχνίδια που έμειναν θα χάσουμε όλα τα παιχνίδια για να μας φέρουν στην τρίτη θέση του πίνακα. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, γιατί προφανώς μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξουμε μπροστά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις δύο ή τρία παιχνίδια πριν, πολλοί έλεγαν ότι θα έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί και να ρίχνουμε μια ματιά και πίσω μας ...»  

Τώρα τα μάτια των παικτών της Γιούβε κοιτάζουν επίμονα, στην κορυφή του πίνακα: «Πρέπει να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Έχουμε φτάσει σ’ αυτή τη θέση μόνο και μόνο επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας». 

Η υπέροχη νίκη επί της Νάπολι επιβεβαίωσε το δικαίωμα της Γιουβέντους να συνεχίσει να ονειρεύεται και να έχει φιλοδοξίες: «Ίσως η Νάπολι να είναι η πιο δύσκολη ομάδα, λόγω του τρόπου που παίζει και με την επικινδυνότητα των παικτών της. Σήμερα, ωστόσο παίξαμε πολύ καλά, πιέζοντας τους παντού στο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα, κατά το δεύτερο ημίχρονο, όπως συχνά συνέβη στα τελευταία μας παιχνίδια δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να κάνουν κάτι. Αυτό συμβαίνει χάρη στη σωματική και ψυχική μας κατάσταση, και με τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Με ένα μεγάλο ποσοστό την κατοχή της μπάλας, θα πρέπει να τρέχει λιγότερο και στο τέλος είμαστε πιο έντονη. Ωστόσο, σήμερα η κίνηση που είχαμε και η υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο έκαναν τη διαφορά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: