JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Μαρότα: «Είναι άλλο πράγμα να μιλάς με έναν παίκτη και άλλο να διαπραγματεύεσαι μαζί του»


Με τον πλέον επίσημο τρόπο διέψευσε η Γιουβέντους τις φήμες που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τους Νέστα, Ζέεντορφ, και Μπαλοτέλι. Ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» τόνισε ότι κανένας από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας.

Δηλώσεις έκανε για αυτό το θέμα ο Τζιουζέπε Μαρότα:
«Είναι άλλο πράγμα να μιλάς με έναν παίκτη και άλλο να διαπραγματεύεσαι μαζί του», ανέφερε ο Μαρότα για να προσθέσει: «Η Γιουβέντους δεν συνηθίζει να ζητάει από τους παίκτες της να πραγματοποιούν διαπραγματεύσεις για τον σύλλογο. Εμείς στο Τορίνο δεν δουλεύουμε έτσι», αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πίρλο ο οποίος είχε αναφέρει ότι ζήτησε από τον Νέστα να τον ακολουθήσει στο Τορίνο.

Και συνέχισε: «Εμείς κινηθήκαμε για τον Πίρλο αφού πρώτα μιλήσαμε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Έχουμε καλή σχέση με την Μίλαν. Έχουμε μία ομάδα που αξίζει, δουλεύουμε πάνω στην στρατηγική που έχουμε θέσει και αυτοί οι δύο παίκτες (Νέστα, Ζέεντορφ) είναι πολύ μακριά από τις σκέψεις μας».

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπαλοτέλι ο Μαρότα τόνισε: «Πολλοί ενδιαφέρονται για τον Μπαλοτέλι, αλλά εμείς όχι. Ελπίζω να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι όπου οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν επενδύσει πάνω του. Ελπίζω να βρει την ισορροπία και τη νοοτροπία και να γίνει πρωταθλητής».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: