JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Βιντάλ: "Να συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο"

Επτά! Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τον Vidal καθώς τόσες είναι η φορές που βρήκε δίχτυα σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Αρτούρο, ο οποίος είναι ένας μεγάλος μαχητής και ένας παραγωγικός σκόρερ, είναι το σύμβολο και το σύνθημα αυτής της Juventus, στην αρχή της σεζόν, ο παίκτης από την Χιλή δεν ήταν στο αρχικό σχήμα. Αλλά τότε ο Κόντε κατάλαβε ότι η ομάδα χρειάζεται τον κινητήρα Αρτούρο, και δημιούργησε τη μαγεία του τρίο της μεσαίας γραμμής που αποτελείται από τους. Marchisio, Πίρλο, Βιντάλ:


"Δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να κάνουμε κόλπα - Λέει ο χαφ της Γιούβε - αλλά μια αλλαγή ήταν ισχυρή και παρατήρησα ότι ολόκληρη η ομάδα το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο, ενώ είμαστε στην κορυφή του πίνακα. Κάνουμε πραγματικά μια καταπληκτική σεζόν, και θέλουμε να κερδίσουμε".


 "Τρία παιχνίδια ακόμα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια με την ίδια συμπεριφορά που εμφανιζόμαστε σε όλη τη σεζόν - συνέχισε ο Vidal - Πρέπει να αγωνιστούμε από την αρχή, διατηρώντας έτσι την ίδια στάση μέχρι το τελικό σφύριγμα. Θα πρέπει να κερδίσουμε επάξια τον δύσκολο αγώνα στον αγωνιστικό χώρο. Την Τετάρτη το βράδυ κατά της Λέτσε θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι: θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάρουμε τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: