JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

22 παίκτες πήρε ο Κόντε για αύριο στον 1ο από τους 6 τελικούς που απομένουν.


Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει για την Μεγάλη Κυρία αν θέλει να κατακτήσει το Scudetto. Ούτε καν όταν αντίπαλος είναι η τελευταία και καταδικασμένη Τσεζένα.

Ο Ντελ Πιέρο έδωσε τη νίκη επί της Λάτσιο την Τετάρτη, η Μεγάλη Κυρία παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και με έξι αγωνιστικές να απομένουν, ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Το 6x6. Οι Μπιανκονέρι κρατούν την τύχη στα χέρια τους, εξαρτώνται από τα δικά τους αποτελέσματα και ο Αντόνιο Κόντε έχει πει ότι η ομάδα του θα πρέπει να το εκμεταλλευθεί αυτό ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του Scudetto. Με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση η Γιούβε είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη αλλά ο Κόντε ξέρει πολύ καλά ότι κάτι τέτοια ματς είναι και τα πιο δύσκολα, γι' αυτό και ζητάει απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του. Εκτός έδρας η Γιουβέντους έχει επτά νίκες και εννιά ισοπαλίες.

Ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε τους 22 παίκτες που θα έχει αύριο στην ομάδα για το παιχνίδι εναντίον της Τσεζένα. Ο προπονητής έχει πάρει τους ίδιους παίκτες για τρίτο αγώνα της Γιουβέντους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Ο Leonardo Bonucci περιλαμβάνεται κανινικά στην απόστολή μετά από επιτυχή υποβολή σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα στη μύτη πριν από δύο ημέρες.

Η πλήρης ομάδα της Γιουβέντους έχει ως εξής:

1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Caceres, 7 Pepe, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 De Ceglie, 13 Manninger, 14 Vucinic, 15 Barzagli, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 23 Borriello, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 28 Estigarribia, 30 Storari, 32 Matri, 34 Marrone.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΤΣΕΖΕΝΑ: Τραυματίες είναι ο Πουντίλ και αμφίβολοι οι Κομότο, Μαρτίνεζ, Ιακουίντα, Φον Μπέργκεν, Καλντερόνι, Παρόλο.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δεν υπάρχουν προβλήματα.



ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Πέπε, Κουαλιαρέλα, Βούτσινιτς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: