JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο κορμός της εθνικής Ιταλίας θα είναι Γιουβεντίνικος.


Η εθνική Ιταλίας, του Τσέζαρε Πραντέλι καθώς προετοιμάζεται για το «Euro 2012»  θα έχει ένα ισχυρό μπλοκ παικτών που δεν είναι άλλο από τους παίκτες της Γιουβέντους. 

Ο Πραντέλι θα βασιστεί στον πυρήνα της ιταλικής Γιουβέντους για να πάει στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας με την συνταγή της επιτυχίας που είναι οι παίκτες της Γιούβε που είναι η ραχοκοκαλία όλων των προηγούμενων εθνικών ομάδων που κατάφεραν να πάρουν τίτλους με τα εθνικά χρώματα, σίγουρα θα καλέσει στην ομάδας τους Buffon, Barzagli, Bonucci ,Chiellini, Pirlo και Marchisio . Αλλά φαίνεται πως θέλει κάτι περισσότερο, γιατί ο προπονητής εξακολουθεί να παρακολουθεί επίσης στενά τις επιδόσεις των Matri και Pepe​​, αλλά παρακολουθεί επίσης και τους Quagliarella και Paolo De Ceglie , των οποίων οι εμφανίσεις τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού. 

Ο επιθετικός από την Καμπανία, φαινόταν να έχει χάσει το τρένο της εθνικής ομάδας μετά από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το 2011. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, ο Φάμπιο έχει επιστρέψει και έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμος για τον Conte, ο νέος και σοβαρός τραυματισμός του Giuseppe Rossi θα μπορούσε επίσης να ανοίξει εκ νέου τις πόρτες της εθνικής για τον Quagliarella. 

Με λίγα λόγια η Γιούβε θα έχει στην εθνική ομάδα της Ιταλίας για το «Euro 2012» στην χειρότερη περίπτωση 6 παίκτες της αλλά μπορεί να φτάσει και τους 10 αν ο Πραντέλι αποφασίσει να στηριχτεί στους παίκτες της Μεγάλης Κυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: