JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Nα φτύσουν ΑΙΜΑ...

Έχοντας φτάσει πια στην τελική ευθεία για το Σκουντέτο ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνι Κόντε φρόντισε να πεισμώσει τους παίχτες του με έναν ξεχωριστό τρόπο..

Μετά από καιρό,η προπόνηση της Μεγάλης Κυρίας την Τρίτη ήταν ανοιχτή και οι κάμερες του Sky Sport Italia τράβηξαν πλάνα από την ομιλία (όχι ολόκληρη πάντως γιατί διήρκεσε 12 λεπτά) του Κόντε στους παίκτες του. Μια ομιλία, στην οποία ο προπονητής των Μπιανκονέρι ζήτησε με τον δικό του τρόπο οκτώ νίκες στα οκτώ ματς που απομένουν στο Campionato.


Οπως αναφέρουν την Τετάρτη τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Κόντε είπε -λέξη προς λέξη- στους Μπιανκονέρι.


«Ακούω τους πάντες να λένε πολύ καλά λόγια για τη δουλειά μας, τα αποτελέσματα μας και μας αποθεώνουν αυτή τη στιγμή αλλά αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Γιατί; Επειδή φοβάμαι, φοβάμαι ότι κάποιος μπορεί να χαλαρώσει τώρα. Υπάρχουν άρθρα εγκωμιαστικά για εμάς και αναλύσεις που μας αποθεώνουν αλλά ποια είναι η πραγματικότητα; Η πραγματικότητα είναι ο αγωνιστικός χώρος, η πραγματικότητα είναι ο ιδρώτας, η πραγματικότητα είναι η θυσία του ενός για τον άλλον στον αγώνα. Αυτά είναι που μας οδήγησαν ως εδώ αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να ξέρουμε ότι ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα...


Ας κοιτάξουμε, πλέον, ποιος είναι μπροστά μας στη βαθμολογία γιατί έχουμε την ωριμότητα ως ομάδα, πια, να παλέψουμε ως το τέλος. Οπως σας είπα και πριν, θέλουν το Scudetto αυτοί; Θα πρέπει, τότε, να ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ως το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: