JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Nedved: "Ο Άλεξ ξέρει τι να κάνει"


Ο Πάβελ Νέντβεντ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γιουβέντους, σε μια μακρά συνέντευξη του στην «‘Il Messaggero’», εξηγεί πώς αισθάνεται στο νέο του ρόλο ως διευθυντής, αφού για πολλά χρόνια ήταν Σημαία της Γιουβέντους:

«Έχω ακόμα να καιρό να συνηθίσω στο νέο μου ρόλο. Όχι φυσικά ότι θα είναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά με το μυαλό. Βραχυπρόθεσμα, ωστόσο, ποτέ δεν θα τα παρατήσω», λέει ο Τσέχος πρώην άσσος της Γιούβε, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο και επίσης μίλησε και για το θέμα του Ντελ Πιέρο: «Δεν αισθανόμουν πια καλά. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κερδίσω με την Γιουβέντους και δεν θα μπορούσα να δώσω ακόμα κάτι σημαντικό στην ομάδα. Τότε σταμάτησα. Ο Alex ξέρει τι να κάνει. Αν του αρέσει και αν έχει λόγους, θα συνεχιστεί». Ακόμη και στη Γιουβέντους; «Πρέπει να τον ρωτήσω. Τεχνικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να προσφέρει. Είναι ένα φαινόμενο. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να τρέχεις πολύ. Συνέχεια, με υψηλή ταχύτητα. Φέτος δεν βρήκε πολύ χώρο, αλλά είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα».  

Στη συνέχεια, ο Νέντβεντ, αποκαλύπτει πως δέχθηκε την πρόσκληση του Αντρέα Ανιέλι για να μπει στην ομάδα: «Είναι ένας πολύ καλός φίλος και δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο. Ειδικά στην Ιταλία. Υπάρχουν πάρα πολλές πιέσεις. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση η δυο μας». 

Πολλοί από αυτό το καλοκαίρι ανέδειξαν την απουσία του από τα εγκαίνια του Juventus Stadium: «Υπήρξαν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις. Αυτό συμβαίνει. Ένας θέλει να βελτιώσει και να βοηθήσει με άλλο τρόπο. Έχουμε καταλάβει ο ένας τον άλλον, έχουμε διευκρίνισε τα πάντα. Και πλέον κάνουμε καλά τη δουλεία μας».

Ωστόσο, όταν ήταν στην Λάτσιο ο Νέντβεντ δεν ήθελε να πάει στη Juve : «Ναι, στην αρχή είχα αρνηθεί. Ο Moggi όμως γνώριζε καλά τον Raiola τον ατζέντης μου. Τότε συνειδητοποίησα την κατάσταση και ήρθα πρόθυμα στην ομάδα. Γι 'αυτό θα μπορούσε να συγκριθεί με τους καλύτερους».

Στη συνέχεια αναλύει την τρέχουσα σεζόν, και ο Νέντβεντ δεν θα μπορούσε να μην τονίσει τα πλεονεκτήματα του προπονητή της ομάδας: «Αυτό που ήξερα ήταν καλό. Δεν είχα ποτέ φανταστεί όμως τέτοια πορεία από την αρχή. Είμαστε ευχαριστημένοι όλοι με αυτή την επιλογή. Έχει κάνει μεγάλα άλματα. Είναι ένας πρωταθλητής ο Κόντε». 

Και η Μίλαν δεν λάμβανε το γεγονός ότι η Γιουβέντους είναι ήδη ανταγωνιστική ... «Γιατί; Νόμιζαν ότι θα πέσουμε έξω; Η Γιουβέντους είναι Γιουβέντους και έχει επιστρέψει δυνατή». Calciopoli; «Έχω ζήσει αυτή την  περίοδο στο γήπεδο. Οι διαιτητές είναι υπό πίεση και ίσως πολύ σταματάνε νέοι, γιατί να μην τους στείλουν να συνταξιοδοτούνται αργότερα; Η εμπειρία κάνει τη διαφορά».  

Για τη διαμάχη με τους Γκαλιάνι και Allegri; «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Συμβουλεύω πάντα τους παίκτες μας να παρακολουθούν καλύτερα μια καλή ταινία. Μόνο ο προπονητής και οι παράγοντες μπορούν να κάνουν αυτές τις μάχες. Είναι σημαντικό να αποφασίσει σχετικά με το γήπεδο». 

Ποιος είναι αυτός που θα μπορέσει να είναι σαν τον Νέντβεντ της Γιουβέντους; «Ο Vidal, είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Είναι ένας πολεμιστής, όπως ο Conte. Έχει όραμα για το παιχνίδι, τρέχει, ασταμάτητα». 

Τέλος μίλησε και για τον Raiola και την ειρήνη του μάνατζερ με την Γιουβέντους: «Είμαι χαρούμενος. Ο Mino είναι πολύ ικανός. Έχει καλούς παίκτες που θα μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν στο μέλλον»,  καταλήγει Νέντβεντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: