JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Γιουβέντους - Ρόμα 4-0. Νίκη μισό πρωτάθλημα.


Μεγάλη νίκη της Γιούβε επί της Ρόμα με γκολ των Βιντάλ στο 4' και 8' λεπτό, Πίρλο στο 29' και Μαρκίσιο στο 52'. Από το πρώτο λεπτό η Γιούβε έδειξε στη Ρόμα ποιός είναι το αφεντικό και μόλις στο 8' λεπτό ο Βιντάλ με δυο δικά του γκολ τελείωσε τα όποια όνειρα είχαν οι Ρωμαίοι, οι Πίρλο και Μαρκίσιο απλώς σφράγισαν την μεγάλη νίκη.

Στους τρεις βαθμούς από τη Μίλαν αποσπάστηκε η Γιουβέντους με πέντε αγωνιστικές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά τη γκέλα της Μίλαν, οι Μπιανκονέρι έστησαν γιορτή στο Τορίνο υποχρεώνοντας σε ταπεινωτική ήττα την καλεσμένη, Ρόμα (4-0).

Οι «μπιανκονέρι» έκαναν τρομερή εμφάνιση διαλύοντας τη Ρόμα 4-0! Όλα τελείωσαν πριν καλά-καλά ξεκινήσει ο αγώνας στο «Juventus Stadium» η ομάδα του Αντόνιο Κόντε καθάρισε το υποτιθέμενο ντέρμπι κόντρα στην Ρόμα, μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «Μεγάλη Κυρία», ήταν ο Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος με δύο δικά του γκολ είχε κάνει το σκορ 2-0 μόλις από το 8' λεπτό. Ντέρμπι λοιπόν δεν υπήρξε ποτέ και η Γιούβε – καθώς στο 26’ λεπτό ο Στεκέλενμπουργκ υπέπεσε σε πέναλτι πάνω ανατρέποντας τον Μαρκίσο και με τον Πίρλο αφού αρχικά έχασε το πέναλτι, στην επαναφορά σκόραρε προ κενής εστίας, κάνοντας το 3-0 και από εκεί και πέρα έπαιζε και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του τερματοφύλακα της Ρόμα – η Γιούβε πλέον πρέπει να αυτοκτονήσει δύο φορές για να χάσει αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το πρώτο μετά από το 2006, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο farsiopoli. Από την άλλη, οι Τζαλορόσι του Λουίς Ενρίκε δεν έδειξαν ότι πρόκειται για μία ομάδα η οποία ήθελε το αποτέλεσμα για να κυνηγήσει μέχρι τέλος την 3η θέση που οδηγεί στο Champions League και περιορίστηκε σε ρόλο σάκου του μποξ.

Μόλις στο 4' ο Ντε Τσέλιε έσπασε το οφσάιντ από πάσα του Μαρκίζιο και η παράλληλη πάσα του βρήκε τον Βιντάλ ο οποίος με ωραίο αριστερό σουτ με τη μία από το ύψος του πέναλτι τίναξε τα δίχτυα του Στεκέλενμπουργκ για να γράψει το 1-0 μέσα σε τρελό πανυγήρι. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Χιλιανός πέτυχε και το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με δεξί διαγώνιο σουτ πάνω στην κίνηση κλειδώνοντας το ματς από το 8' λεπτό (2-0). Η Γιούβε είχε πάρει τρελή φόρα και είχε καταπιεί την Ρόμα, που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στο 26' τελείωσαν όλα.

Ο Μαρκίζιο βρέθηκε μόνος του με τον Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος βγήκε άτσαλα και ανέτρεψε τον άσο της Γιούβε με αποτέλεσμα... πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Στο 29' ο Αντρέα Πίρλο έστησε τη μπάλα στη άσπρη βούλα και παρότι νικήθηκε στο πέναλτι από τον κρύο Κούρτσι που μόλις είχε μπει, πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 3-0 στην κενή εστία. Το ματς ήταν παράσταση για έναν ρόλο με την Γιούβε να κάνει ό,τι θέλει την ταλαίπωρη Ρόμα και να βάζει και τέταρτο γκολ στο 52' με ωραίο σουτ του Μαρκίζιο έξω από την περιοχή για το τελικό 4-0 για να δώσει έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους κατέβασε ταχύτητα και θα παει την Τετάρτη το απόγευμα ((19:00 ώρα Ελλάδας) να κερδίσει την Τσεζένα και να κάνει ένα ακόμα βήμα από τα πέντε που έχουν απομείνει προς τον τίτλο.



JUVENTUS-ROMA 4-0



Γκολ: Vidal 4', 8', Pirlo 29', Marchisio 52'.


JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal (Giaccherini 67), Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Vucinic (Borriello 57), Quagliarella (Del Piero 61).
Αναπληρωματικοί: Storari, Caceres, Pepe, Matri.
Προπονητής: Antonio Conte.

ROMA: Stekelenburg; Rosi, Kjaer, De Rossi, Josè Angel, Perrotta, Marquinho, Gago, Pjanic (Lamela 61), Borini (Curci 28), Osvaldo (Bojan 57).
Αναπληρωματικοί: Taddei, Heinze, Greco, Totti.
Προπονητής: Luis Enrique.

Διαιτητής: Bergonzi.
Βοηθοί: Niccolai, Di Liberatore.
Τέταρτος: Damato.

Κίτρινες κάρτες: Bojan 85'
Κόκκινη: Stekelenburg 26'



8 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

TΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ;)

Juve-ntinos.!!! είπε...

Είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεν τελείωσε ακόμα τίποτα.

Κωνσταντινος είπε...

Υπαρχει ακομα δρομος,εμεις θα πρεπει να συνεχισουμε ετσι και πιστευω πως στο τελος θα τα καταφερουμε.
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη του κοντε με τον μποριελο,θα μπορουσε να βαλει καποιον αλλο στη θεση αλλα αυτος εκει...Αυτο για αυτους που πιστευουν και μας λενε οτι ο συγκεκριμενος παικτης δεν ηταν επιλογη του.Καλο βραδυ σε ολους.

Juve-ntinos.!!! είπε...

Για να κάνουμε λίγη πλάκα στο θέμα του Μποριέλο, πιστεύω ότι τον έβαλε λόγω fair play ο Κόντε μέσα έτσι ώστε να παίξει και η Γιούβε με δέκα για να έχει λίγο ενδιαφέρον το ματς.
Πέρα από την πλάκα κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί του έδωσε χρόνο συμμετοχής. Τέλος πάντων η ομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα στην πιο κατάλληλη στιγμή. Μπράβο σε όλους, 5 τελικοί και το Scudetto είναι δικό μας. Μετά έχουμε ακόμα έναν τελικό στη Ρώμη για να κάνουμε το νταμπλ, τι πιο ωραίο να δούμε τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!ΕΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΠΗΓΗ...!!ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!!ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ!!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!FORZA JUVE!!

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

...καταπληκτικη δουλεια κεντρου...για παααμμμμεεεε!!!θελω νταμπλ!!ξεκολλατε με μποριελο αν και βλεποντας το ματς σκεφτηκα οτι ειναι ο μοναδικος παικτης της γιουβε,που δεν αξιζει να γινει νταμλουχος ασωψετε. ..!forzzzaaa jjuuuvvvveee

Xristos είπε...

ego tha lega kai den to exoun katalavei orismenoi oti prepei na kanoume 4 nikes anti gia 5 gia na vgoume protathlites. pos to evgala afto? eimaste treis vathmous mprosta apo milan kai exei 5 agonistikes akomi to protathlima. stin isovathmia metrane ta metaksi tous paixnidia kai emeis yperteroume (2-0 sto torino, 1-1 sto san siro). opote an paroume ta mats me cesena, novara, lecce kai kerdisoume tin proteleftaia agonistiki sto sent elia tin cagliari i diafora ton 3 vathmon tha parameinei. opote to pairnoume kai mathimatika

Manos είπε...

πολυ καλη εμφαμιση απο την ομαδα.
να ρωτησω κατι ασχετο ομως με το θεμα?
ο gobbo εχει πάθει κάτι κ δεν αρθογραφεί