JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Conte: "Η Γιουβέντους είναι πεινασμένη. Θέλουμε εμείς να γιορτάσουμε"


«Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν ακόμη τέσσερις αγώνες, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μην έχουμε λύπη στο τέλος. Ο Μποριέλο αξίζει αυτή την ικανοποίηση»

Ο προπονητής της Γιουβέντους είπε μετά το τέλος του αγώνα στην Τσεζένα: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει άλλους να τρώνε, φέτος είμαστε πεινασμένοι και θέλουμε να εμείς να φάμε». Ο Αντόνιο Κόντε χρησιμοποιεί αυτή την αλληγορία για να εξηγήσει την επιθυμία που έχει το φετινό πρωτάθλημα για τη Γιουβέντους. 

Η νίκη επί της Τσεζένα κρατάει στην ίδια απόσταση τη Μίλαν. «Δεν ήταν μια εύκολη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της Juventus. «Το πέναλτι που έχασε ο Πίρλο δεν μας επηρέασε γιατί ήταν νωρίς και υπήρχε όλο το παιχνίδι για να παίξουμε. Προφανώς, αν είχε σκοράρει, θα είχαμε αναγκάσει την Τσεζένα να ανοιχτεί. Μποριέλο; Είναι ένας παίκτης που αξίζει. Που έφτασε σε καλή κατάσταση και έχει εργαστεί σκληρά για να καλύψει τη διαφορά με τους άλλους. Λυπούμαστε γιατί είναι ένας παίκτης που μερικές φορές τον έχουν κακομεταχειριστεί. Τώρα είναι καλά, είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους και μπορεί να εκφράσει όλες τις ικανότητες του. Αξίζει αυτή την ικανοποίηση». 

Ο Conte δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στο Allegri: «Είπε ότι αν τελειώσουμε με 86 βαθμούς σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει τον τίτλο; Λοιπόν, είμαι χαρούμενος, γιατί αλλάζει το μυαλό του κάθε εβδομάδα. Είμαστε πολύ επικεντρωμένοι σε εμάς και δεν θα έχουμε τη λύπη του στο τέλος. Δεν θα είναι εύκολο. Σήμερα ήταν ένα οδυνηρό παιχνίδι, θέλαμε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά, και ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να μας σταματήσει. Φέτος έχουμε δημιουργήσει μια σημαντική βάση επί της οποίας θα εργαστούμε για το επόμενο έτος. Δεν κάναμε κάτι το εξαιρετικό αλλά ελπίζουμε ότι τελικά θα μετατραπεί σε κάτι σούπερ-εξαιρετικό».

Ο προπονητής της Γιούβε έκλεισε με ένα αστείο: «Το επόμενο πέναλτι; Αν μας δώσουν θα το χτυπάει ο Vidal. Σφάλμα μου γιατί στα παιδιά μου δεν έχω κάνει πολλοί εκπαίδευση στα πέναλτι αφού δεν μας κάνουν ποτέ. Σε δύο αγώνες έχουμε δύο λάθος εκτελέσεις, αλλά αν αυτό σημαίνει ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια ... Εντάξει, έτσι είναι το ίδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: