JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Βούτσινιτς: "Μια υπέροχη ομάδα"


Ο Μίρκο Βούτσινιτς έχει διαδραματίσει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην πορεία της φετινής Γιουβέντους και στις επτά συνεχόμενες νίκες. Μετά τη συμβολή του και στα τέσσερα γκολ της Γιούβε στο 4-0 ηχηρή της περασμένης Κυριακής επί της Ρόμα, ο επιθετικός της Κυρίας και πάλι έδωσε ασίστ στο Μάρκο Μποριέλο στο αγώνα με την Τσεζένα στο Dino Manuzzi και το γκολ του τελευταίου χάρισε τη νίκη στην Γιουβέντους.

Όμως, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις, ο διεθνής Μαυροβούνιος αρνείται να επαναπαυτεί στις δάφνες του και θέλει να παραμένει πλήρως προσηλωμένος στο παιχνίδι του Πιεμόντε που θα γίνει την Κυριακή με αντίπαλο την Νοβάρα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Sky, ο 28χρονος είπε: 
«Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για να κερδίσουμε τον πόλεμο. Είναι δύσκολοι και οι τέσσερις αγώνες, αρχής γενομένης με τη σύγκρουση στη Νοβάρα. Είμαστε τρεις βαθμούς μπροστά και ξέρουμε ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι όλα εξαρτώνται από τις δικές μας ικανότητες και τα δικά μας αποτελέσματα θα πρέπει να παίξουμε όπως κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και ξέρουμε ότι είμαστε ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα».

Χθες είδε τον Μποριέλο να λέει ευχαριστήσω στον Conte με μια αγκαλιά μετά από το γκολ του που χάρισε στην ομάδα μια ανεκτίμητη νίκη. Και ο Βούτσινιτς κινήθηκε επίσης στο ίδιο μήκος κύματος θέλοντας να επαινέσει  τον θετικό αντίκτυπο του προπονητή στην Γιουβέντους.

«Ο Conte με έκανε να αισθάνομαι σημαντικός, όπως ακριβώς κάνει με την υπόλοιπη ομάδα. Από τότε που άρχισα να εργάζομαι μαζί του, έχω ανακαλύψει ότι είμαι επίσης σε θέση να τρέξω περισσότερο. Θυσιάζω περισσότερα, αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος να το πράξω για αυτή την υπέροχη ομάδα στην οποία ο καθένας δουλεύει για τους συμπαίκτες τους».

Ο επιθετικός έκλεισε τη συνέντευξη, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Αν δεν κερδίσουμε, κανείς δεν θα θυμάται τι έχουμε κάνει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στο τέλος του έτους». 





Μαρκίσιο: «Είμαστε μια ενωμένη ομάδα»


Η Γιουβέντους έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να παίρνει σημαντικές νίκες, όπως τόνισε ο μέσος της «Μεγάλης Κυρίας», Κλαούντιο Μαρκίσιο.
Ο 26χρονος μέσος τόνισε πως η άριστη φυσική κατάσταση της ομάδας του οφείλεται στη σκληρή προπόνηση, κάτι που άλλαξε ο Αντόνιο Κόντε στους «μπιανκονέρι».

«Η φυσική κατάσταση την οποία έχουμε, οφείλεται στη σκληρή δουλειά που κάνουμε όλοι στις προπονήσεις. Δε μπορώ να πω πως στην αρχή το δεχθήκαμε όλοι, αφού είχαμε συνηθίσει σε διαφορετικές μεθόδους», δήλωσε αρχικά ο Μαρκίσιο.

«Πλέον απολαμβάνουμε τους κόπους της σεζόν. Δείξαμε κόντρα στην Τσεζένα πως δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα. Είμαστε ακόμα πρώτοι, θα ξεκουραστούμε, γιατί έρχεται ακόμα ένα παιχνίδι σε συνθετικό χλοοτάπητα, κάτι που σε κουράζει πάρα πολύ και σου... τρώει ενέργεια», είπε ο Ιταλός μέσος της Γιουβέντους.

Και στο τέλος ο Marchisio  μίλησε για τον σκόρερ Μποριέλο, που αγκαλιάστηκε από όλους τους συμπαίκτες του μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ στον ασπρόμαυρο σύλλογο.

«Είμαστε μια ενωμένη ομάδα, αποτελείται από εκείνους που θέλουν να αντιστρέψουν τις δύο άσχημες σεζόν που είχαμε, μαζί με όσους θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Ο Marco πάντα μπαίνει και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, σήμερα ήταν η σειρά του να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: