JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Conte: "Γιουβέντους - Λάτσιο. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε "

Κατά την παραμονή του αγώνα κατά της Λάτσιο, ο Αντόνιο Κόντε, απαντά στις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου του Κέντρου Τύπου στο Vinovo. Παρακάτω μπορούμε να διαβάσουμε τις δηλώσεις του προπονητή της Juventus:

Γεια Αντόνιο.  Θα περιμένουμε μια Λάτσιο κλειστή ή θα παίξουν το παιχνίδι επιθετικά γιατί θα πρέπει να εξακολουθούν να διατηρούν αυτό το πλεονέκτημα για την τρίτη θέση ; 

«Αύριο θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που είναι στην τρίτη θέση, μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά εδώ και μερικά χρόνια. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πολύ σημαντικός και για τους δυο, θα χρειαστεί η Γιουβέντους να κάνει το καλύτερο για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έχουν έναν εξαιρετικά σημαντικό στόχο που είναι η έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και για μας το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος: πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε εγγυημένη την είσοδο μας στους ομίλους. Θα έρθει στο Τορίνο για να συνεχίσει τα καλά πράγματα που κάνει όπως έκανε και ενάντια στη Νάπολι».

Μπορείτε να λέγατε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τη Μίλαν, τώρα η κατάταξη λέει ότι όλα εξαρτώνται από την Γιουβέντους. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το σημείο, την ψυχολογική εργασία, αντί της τεχνικής και τακτικής...

«Η ψυχολογική εργασία εκτός από την σωματική είναι μια δουλεία που την κάνουμε όλο το χρόνο. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι για να βρούμε μια νικηφόρα νοοτροπία καθώς πρέπει πάντα να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Βρήκα ένα μεγάλο μέρος των αγοριών με αυτόν τον τρόπο. Η ψυχολογική εργασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήμασταν πριν από τρεις εβδομάδες πίσω στην βαθμολογία στο -5 και στο -7, στη συνέχεια παίξαμε με Ίντερ και Φιορεντίνα με την υποχρέωση να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι, ακόμη και απόψε, αν η Μίλαν, δεν μπορεί να κερδίσει - πρέπει εμείς να κερδίσουμε. Αν αναδειχθεί ισόπαλη, πρέπει να κερδίσουμε, αν χάσει, πάλι πρέπει να κερδίσουμε. Έτσι, για μας δεν αλλάζει κάτι, θα πρέπει να παίζουμε για να κερδίσουμε, αλλά είναι κάτι που κάνουμε χρόνια μέχρι σήμερα και που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε αυτή τη νοοτροπία στην ομάδα. Το να πούμε ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο να είμαστε μπροστά, πέρα από την πιο αισιόδοξη προοπτική, ακόμα και σε σύγκριση με το σχέδιό μου, την ανάπτυξη της ομάδας, είναι αναπόφευκτο, γιατί, επαναλαμβάνω, ξεκινήσαμε πολύ πολύ πολύ πολύ μακριά  να καταλήξουμε επτά αγώνες πριν από το τέλος να είμαστε ο ανταγωνιστής της Μίλαν, και αυτό πρέπει να μας γεμίζει με υπερηφάνεια, ικανοποίηση, και πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε κάνει πραγματικά κάτι το εξαιρετικό, όπως η εργασία, όπως η ένταση, στο σύνολό του. Το καλύτερο πράγμα είναι που βλέπουμε τον ενθουσιασμό, τη χαρά των οπαδών μας , που ανέκτησαν την υπερηφάνεια τους, αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός, πέρα από το πώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε κάνει».  


Πριν από το παιχνίδι στο Παλέρμο, ο Πίρλο, δήλωσε ότι αφού είδε την ήττα της Μίλαν οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο ακόμα περισσότερο φορτισμένοι. Ήθελα να ρωτήσω αν πραγματικά δεν αλλάζει τίποτα απόψε αν η Μίλαν χάσει ...

«Τίποτα δεν θα αλλάξει γιατί οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έχει η Μίλαν εμείς θα μπούμε στο γήπεδο σε αναζήτηση της νίκης, όπως κάνουμε πάντα, όπως είναι επιτυχία, όπως πάντα, και αυτό θα συμβεί μέχρι το τέλος».



Αύριο το βράδυ θα ξεκινήσετε στο παιχνίδι με Quagliarella-Matri ή περισσότερα;

«"Και"δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, δεν είναι το άτομο να αποφασίσει τον αγώνα, η ομάδα θα είναι». 


Θα ήθελε να εκπαιδεύσεις έναν παίκτη όπως ο Μπαλοτέλι; Ίσως στο μέλλον, το επόμενο έτος ...

«Προπονητής του Μπαλοτέλι; Είμαι στην ευχάριστη θέση να καθοδηγώ τους παίκτες μου, γιατί όπως πάντα, επαναλαμβάνω, είναι οι ισχυρότεροι στον κόσμο. Μιλώντας για την αγορά αυτή τη στιγμή θα έδειχνε ότι δεν έχω σεβασμό στους παίκτες μου». 



Μπορούμε τώρα να πούμε, για το σκουντέτο, η Γιουβέντους έχει 51% και 49% η Μίλαν;

«Κοιτάξτε, το να πούμε ένα ποσοστό είναι σχετικό. Μπορούμε να πούμε 70-30, 20-80 αλλά στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο, αυτό που μπορούμε να κάνουμε, και το επαναλαμβάνω συνέχεια στους παίκτες μου είναι:. «Ας παίξουμε όλα τα χαρτιά μας, χωρίς να το μετανιώσουμε». Στη συνέχεια, επαναλαμβάνω πάντα την ιδέα μου, ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που φθάσαμε σε αυτό το σημείο, να είμαστε μπροστά από μιας υπερδύναμης όπως η Μίλαν». 


Πως είναι τώρα η σωματική και ψυχική υγεία των παικτών;  (Ερώτηση από ξένο δημοσιογράφο).

«(Ο Conte γελάει) Η ψυχο-φυσική κατάσταση .... η ψυχο-φυσική είναι σίγουρα καλή, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, όπως λέω επίσης ότι υπάρχει επίγνωση για τα δικά μας μέσα, γιατί υπήρξε μια καλή ανάπτυξη, σταδιακή και σημαντική. Οπότε σίγουρα η ψυχο-φυσική κατάσταση είναι καλή, καθώς και της Λάτσιο θα είναι καλή, γιατί θέλει μια νίκη εναντίον ενός άμεσου ανταγωνιστή για το Champions League. Από αυτή την άποψη, πιστεύω ότι θα ξεκινήσει στα ίσια το παιχνίδι. Όσον αφορά την εκπαίδευση, βλέπουμε μια στιγμή, και επειδή είναι εκεί για να αξιολογήσει την κατάσταση κάποιου παίκτη ... κάποιος βγήκε μελανιασμένο από το παιχνίδι με την Παλέρμο , οπότε θα πρέπει να αξιολογηθεί σωστά η κατάσταση του Marchisio, ο οποίος έχει υποστεί ένα τραύμα, πρέπει να δούμε και την κατάσταση του Bonucci που ήταν άρρωστος με πυρετό χθες το βράδυ -.. πιστέψτε με - με τη σκέψη στην εκπαίδευση από την πρώτη στιγμή για να κατασταλάξω στους έντεκα που θα παίξουν αύριο, στη συνέχεια ήρθε σήμερα ο γιατρός και μου είπε ότι υπάρχουν τα δύο αυτά θέματα. Θα ήθελα να σας πω ότι είναι χάλια, ακόμη και αυτή τη φορά δεν μπορώ να το πω ... (γέλια). Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εκπαίδευση λέω στο άλλο:. Πίρλο παίζεις αύριο (γέλια) ΟΚ ;». 


Μέχρι τώρα δεν αναφέρατε την λέξη Σκουντέτο.  Το κάνατε εσκεμμένα ή είναι σύμπτωση; 

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει από την έναρξη του έτους, επειδή φαινόταν τρελό. Πάντα ήθελα να μιλήσω για πράγματα αληθείς, να μην ρίξω στάχτη στα μάτια, πάντα έλεγα. Σε αυτά τα τελευταία επτά παιχνίδια, θα δούμε αν μπορούμε να χτυπήσουμε έναν στόχο που θα είναι πραγματικά κάτι μαγικό, εξαιρετικό, κάθε επίθετο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αναμφισβήτητα θα ήταν πραγματικά κάτι ... όμορφο. Αλλά, επαναλαμβάνω, λείπουν επτά παιχνίδια, που μπορεί να φαίνονται λίγα, αλλά είναι πάρα πολλά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα πηγαίνουν πολύ καλά, τόσο εμείς όσο και η Μίλαν έχουμε ελπίδες για τον τίτλο, θα δούμε στο τέλος ποιος θα τα έχει καταφέρει». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: