JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ντελ Πιέρο: "Το μυαλό όλων είναι στο πρωτάθλημα"

Ο Alessandro Del Piero εμφανίστηκε στην εκπομπή "Che tempo fa", του Fabio Fazi για τη Rai3, μίλησε με αφορμή το νέο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, και ρωτήθηκε φυσικά, αν στις 20 Μαϊου, στον τελικό του Κυπέλλου, θα έχουμε την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα της Juve: 



Λείπουν τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχει νόημα να πούμε για τον τίτλο; "Σήμερα κάναμε ένα ακόμα μεγάλο σημαντικό βήμα προς τον τίτλο."

Σήμερα κερδίσατε με 4-0 ..."Ναι, ήμασταν πολύ καλοί, πολύ κυνική και αποφασισμένοι. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή τη στιγμή αυτή την εικόνα, η οποία είναι ζωτικής σημασίας, διότι οι παγίδες είναι πάντα εδώ. "

Στις 13 Μαΐου θα είναι η τελευταία ημέρα της σεζόν και στη συνέχεια θα υπάρξει και άλλη ημερομηνία, ότι το Μάιο του 20, όταν αντιμετωπίσεται την Νάπολη για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.Το προφανές ερώτημα είναι αν νομίζετε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι σας για την Γιούβε ... "Για ότι ισχύει μέχρι σήμερα, ναι" απάντησε αφήνοντας έτσι ανοιχτά κάποια ενδεχόμενα για τα οποία δεν θέλησε να μιλήσει περισσότερο και συνέχισε λέγοντας "Υπό την έννοια ότι τότε λήγει το συμβόλαιό μου, τον Ιούνιο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με απασχολεί σήμερα. Η σκέψη μου είναι αφιερωμένη σε αυτά τα τρία παιχνίδια που απομένουν. Το μυαλό, όλων μας, πάντων, πρέπει να μείνει στο scudetto, περισσότερο μπορώ να μείνω στο παρόν, το μέλλον θα είναι καλύτερο".

Πως εισπράτεις την αγάπη των οπαδών της ομάδας; "Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη που μου έχουν δείξει σε καθημερινή βάση, όχι μόνο το γήπεδο, είναι πραγματικά απίστευτη", λέει ο Άλεξ και συνεχίζει, λέγοντας ότι αισθάνεται ακόμα στην κορυφή: "Προς το παρόν έχω τοποθετήσει ένα όριο, ξέρω ότι ο χρόνος μου τελειώνει και σίγουρα δεν νομίζω ότι μπορώ να παίξω 60 χρόνια, αλλά ξέρω ότι για ένα ή δύο χρόνια μπορώ να κάνω ακόμα πολλά καλά πράγματα".

Τι σημαίνει να είσαι η σημαία; "Αυτό είναι κάτι που σημαίνει πολλά, σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι υπεύθυνος, να είσαι φορέας μηνυμάτων και περιέχει πολλά πράγματα, υπερηφάνεια, σεβασμός, εκείνα που είναι τα χαρακτηριστικά που βγάζεις στο γήπεδο και εκτός γηπέδου."


Η καριέρα του Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται να σταματά την Κυριακή, 20 Μαΐου μετά τον Ιταλικό τελικό του Κυπέλλου εναντίον της Νάπολης. 
Μακάρι η Γιούβε να τα πάρει και τα δυο τρόπαια, έξι χρόνια μετά το σεισμό του Calciopoli/Farsopoli, και να φύγει σαν πραγματικός αρχηγός όπως του αξίζει. Αν δεν αλλάξει κάτι στη στάση της διοίκησεις της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: