JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η Μπαρτσελόνα, ζήτησε από την Γιουβέντους να πάρει μέρος στο Gamper Trophy 2012

Η Γιουβέντους έχει επιστρέψει πια στην προ-Calciopoli εποχή που ήταν μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, και με την επιστροφή της Γιουβέντους υπάρχει μια πρόσκληση από τη Μπαρτσελόνα να βρεθεί η Γιούβε στην επόμενη έκδοση του Gamper Trofhy 2012, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι στο Camp Nou.

Το τρόπαιο Κάμπερ, Γεννήθηκε το 1966 και βλέπει κάθε χρόνο αντιμέτωπη την Μπαρτσελόνα και μια άλλη ομάδα στη μνήμη του Hans Gamper, ιδρυτής και πρόεδρος του συλλόγου, μέχρι το 1996 ήταν ένα τουρνουά με δύο ημιτελικούς και δύο τελικούς μεγάλο και μικρό, ενώ από το 1997 έγινε τουρνουά με μόνο ένα παιχνίδι. 

Η Γιουβέντους είχε ήδη κερδίσει το τρόπαιο το 2005, όταν ήρθε ισόπαλη με την Μπαρτσελόνα με 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη στα πέναλτι με 6-4 DCR. Η είδηση ​​της πρόσκλησης για την έκδοση του 2012 δόθηκε από το «Sky Sports», το οποίο τόνισε ότι εξακολουθεί να υπάρχει το επίσημο χαρακτήρα του πράγματος.

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Δε ξερω τι υποχρεωσεις μπορει να χει η ομαδα οταν ειναι η διοργανωση του συγκεκριμενου τουρνουα αλλα εννοειται πως σε τετοιου ειδους φιλικα με τετοιες ομαδες και ονοματα πρεπει να συμμετεχουμε!Επιστροφη σε καθε ειδους μαχη με ομαδες μεγαθηρια οπως εμας!