JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Πρόταση σε Λισάντρο Λόπες, Έντισον Καβάνι και στο βάθος Σουάρες για Γιούβε.


Πρόταση για την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες ετοιμάζεται να καταθέσει η Γιουβέντους στην Λιόν. Οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά και ψάχνουν παίκτες με εμπειρία που μπορούν να κάνουν την διαφορά και ο Αργεντινός είναι ένας από αυτούς.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ της Λιόν και της Μαρσέιγ αλλά και να συζητήσουν με τους «λιονέ» την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες. Η πρόταση της Γιουβέντους φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ ενώ στον Αργεντινό προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τρία εκατ. ευρώ. Η Λιόν από την πλευρά της έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο «Ζερλάν» αφού τον θεωρεί υπερπολύτιμο για τη νέα σεζόν και η απάντησή της στην πρόταση αυτή αναμένεται με ενδιαφέρον.




Προσφορά για τον άσο της Νάπολι, Έντισον Καβάνι φέρεται να έχει καταθέσει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, τα οποία υποστηρίζουν πως εξετάζεται και η περίπτωση του Λουίζ Σουάρεζ της Λίβερπουλ.


Οι «μπανκονέρι» μετά από απουσία δυο ετών, θα επιστρέψουν και πάλι στα στα... σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, γεγονός που όπως υποστηρίζουν στην Ιταλία, θα την ωθήσει σε ηχηρές μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι, ιδίως όσον αφορά την γραμμή κρούσης. Στο σημερινό της φύλλο η Tuttosport αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας», Φάμπιο Παρατίτσι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον ατζέντη του Έντισον Καβάνι, Αντζελούτσι και του κατέθεσε προσφορά για τον παίκτη.

Μάλιστα η Γιούβε φέρεται να έτοιμη να του προσφέρει απολαβές σχεδόν διπλάσιες απ' αυτές που έχει στην Νάπολι, ήτοι 2,3 εκ. ευρώ ετησίως. Το γεγονός ωστόσο ότι οι «παρτενοπέι» κοστολογούν το αστέρι τους περί τα 60 εκ. ευρώ, πιθανώς ν' αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί. Παρ' όλα αυτά η Γιούβε είναι διατεθειμένη να προφέρει κι έμψυχα ανταλλάγματα, όπως τον Μίλος Κράσιτς ή τον Φελίπε Μέλο, ενώ μπορεί να... θυσιάσει και τον εξαιρετικό και διεθνή επιθετικό με την U21, Τσίρο Ιμόμπιλε, τον οποίο και έχει δώσει δανεικός στην Πεσκάρα, όπου και διαπρέπει, όντας ο πρώτος σκόρερ της Serie B (23 γκολ).

Παράλληλα υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Λουίς Σουάρεζ, που φαίνεται πως δεν διανύει και τις... καλύτερες μέρες του στην Λίβερπουλ, με τους ανθρώπους της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος να πιστεύουν ότι μπορεί η υπόθεση να κλείσει μ' ένα ποσό κοντά στα 30 εκ ευρώ, την στιγμή ωστόσο που «αγκάθι» αποτελεί το παχυλό του συμβόλαιο (3,5 εκ ευρώ τον χρόνο).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανησύχησα τόσες μέρες χωρίς ένα όνομα για την επίθεσή μας του χρόνου;
Κάτι άσχετο αλλά σχετικό με τα μεταγραφικά μας είναι ο τραυματισμός του Τζουζέπε Ρόσι στο ίδιο σημείο.
Κρίμα.

Xristos είπε...

o rossi tha meinei gia ena eksamino ekso file mou. oso gia to poious apo tous treis epithetikous tha dialega tha elega ton cavani. alla na min dosoume KATHOLOU ton immobile. einai krima na xathei allo ena talento kai na exoume ekseliksi a la giovinco