JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Conte: "Το παιχνίδι της ζωής μας"



Ο Αντόνιο Κόντε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ζήτησε τη μέγιστη προσοχή από τους παίκτες του για το ταξίδι στην Τσεζένα την Κυριακή το απόγευμα. Αναφέρθηκε και στον προπονητής της Μίλαν που μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου την Παρασκευή, παραμονή του αγώνα της ομάδας του με την Τζένοα, πήγε ξανά πίσω στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους τον Φεβρουάριο και εξέφρασε ξανά παράπονα για τη διαιτησία λόγω του γκολ του Μουντάρι που δεν μέτρησε.

Έτσι σήμερα Σάββατο, στη δική του συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Γιουβέντους με την Τσεζένα, ο Κόντε ρωτήθηκε για όσα είπε ο Αλέγκρι και η απάντηση του ήταν η εξής:
«Ολο αυτό έχει καταντήσει βαρετό πλέον. Μετά τις διαμαρτυρίες μας με την Πάρμα και την Τζένοα μας είπαν να σκάσουμε και εμείς κάναμε ακριβώς αυτό. Σταματήσαμε να μιλάμε και από τότε κάθε τρεις μέρες μιλάνε κάποιοι άλλοι και επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα. Κάθε εβδομάδα. Με κάθε ειλικρίνεια, λοιπόν, σας λέω ότι τους έχω βαρεθεί. Τι να κάνουμε, όμως, αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο οπότε πρέπει να προχωρήσουμε».


Από εκεί και πέρα, ο Αντόνιο Κόντε απάντησε σε ερώτηση για το αν η ομάδα του αξίζει να πάρει το Scudetto και είπε : «Όλοι έλεγαν πριν μία εβδομάδα ότι αν το κατακτήσουμε θα το αξίζουμε αλλά τώρα κάποιοι αλλάζουν γνώμη».

Οπως και να έχει, σειρά για την Μεγάλη Κυρία παίρνει το εκτός έδρας ματς με την Τσεζένα, η οποία στο γήπεδο της έχει συνθετικό χλοοτάπητα: 
«Θα δουλέψουμε σε τέτοιο χλοοτάπητα σήμερα Σάββατο. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν τρύπες σε τέτοια τερέν, το κακό είναι ότι αλλάζει λίγο ο τρόπος που αναπηδάει η μπάλα και αλλάζει η ταχύτητα της. Μέχρι το τέλος της σεζόν όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για μας. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο χάνονται βαθμούς κόντρα σε ομάδες που ουσιαστικά είναι καταδικασμένες σε υποβιβασμό. Περιμένω από τους παίκτες μου να αντιμετωπίσουν αυτό το ματς σαν να είναι το ματς της ζωής τους, γιατί αυτό είναι που μας αντιπροσωπεύει ως νοοτροπία. Ολα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει είναι τα πιο σημαντικά της ζωής μας. Ετσι πρέπει να σκεφτόμαστε, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Μίλαν».

Στην αποστολή των Μπιανκονέρι είναι και ο Λεονάρντο Μπονούτσι, αν και έσπασε τη μύτη του την Τετάρτη στο ματς κόντρα στην Λάτσιο, με τον Κόντε να λέει: «ΟΜπονούτσι δεν προπονήθηκε αυτές τις μέρες γιατί δεν είχε ακόμη την προστατευτική μάσκα του. Εχω όμως τον Ντε Τσέλιε, που σίγουρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν και χθες δέχθηκε ένα μικρό χτύπημα στο γόνατο. Θα τα δούμε όλα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης».


Η συνέντευξη Τύπου πλησίαζε στο τέλος και ο προπονητής της Γιούβε αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα για ανανέωση του συμβολαίου του (το υπάρχον λήγει το 2013) αλλά και στο μέλλον του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «Είναι ευχάριστο να ακούω από τον γενικό διευθυντή λόγια που δείχνουν σεβασμό, φιλία και μια ισχυρή σχέση ανάμεσα στη διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Συμφωνώ ότι όταν θα κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουμε για νέο συμβόλαιο το κλίμα θα είναι ευχάριστο. Θα πρέπει να συζητήσουμε και όλα θα πάνε καλά».


Όσο για το μέλλον του Ντελ Πιέρο, απάντησε πολύ έξυπνα στις επίμμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων: «Σε αυτήν την τρέχουσα στιγμή, το μέλλον του Ντελ Πιέρο είναι το παιχνίδι με την Cesena, όπως ο ίδιος είπε προχθές. Θα κοιτάξουμε μόνο το παρόν, γιατί είμαστε η μόνη ομάδα στην Ιταλία που παίζει  για δύο στόχους. Η εστίασή μας θα παραμείνει καθαρά πάνω σε αυτό, είναι και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: