JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

To 3ο Χρυσό Αστέρι θα το ράψουμε είτε το θέλετε είτε όχι.



Βλέπω από χθες σε όλα σχεδόν τα ιταλικά site να κόπτονται αν είναι σωστό η όχι να βάλει η Γιούβε το 3ο Χρυσό Αστέρι στη φανέλα της, μέχρι και ο «κύριος» Abete πρόεδρος της FIGC που το 2006 έδωσε τόσο απλόχερα στην Ιντερ αυτό που εμείς κερδίσαμε στο γήπεδο ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει επί του θέματος και είπε ότι «Αν θα θέσει αυτό το θέμα η Γιουβέντους θα το συζητήσουμε», (εμείς «κύριε» Abete δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα, όπως δεν συζητήσατε και εσείς τότε που έπρεπε μαζί μας) και επίσης μας είπε  ότι το πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, και είναι ακατάλληλη στιγμή για την Ομοσπονδία να εργαστεί με το αν θα βάλει η Γιούβε 3ο Χρυσό Αστέρι και αλλά σχετικά με το τι θα συμβεί αν η Γιουβέντους κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και συνέχισε λέγοντας ότι «Η Ομοσπονδία, όμως, θα είναι πάντα προσεκτική σχετικά με την εφαρμογή των κανόνων. Αναμένουμε ότι αυτή η σεζόν θα τελειώσει θετικά και γαλήνια, χωρίς το τραύμα που είχαμε στη Serie B με το θάνατο του Μοροζίνι και με τα γεγονότα της Γένοβας. Και τότε θα δούμε τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».



Εγώ προσωπικά και πιστεύω ότι και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Γιούβε σε όλο τον κόσμο και οι διοίκηση της, δεν θα περιμένουμε κανέναν Abete να μας πει τι θα κάνουμε και αν θα ράψουμε το 3ο Χρυσό Αστέρι στην πιο ένδοξη φανέλα της Ιταλίας, της Ευρώπης και του Κόσμου ολόκληρου, για την Γιουβέντους το πρωτάθλημα που θα κατακτήσει στις 13 Μαΐου 2012 θα είναι το απαριθμώ νούμερο 30 και ότι κι αν πει ο κάθε «κύριος» Abete θα τον γράψουμε στα παλιά μας τα παπούτσια (κάπου αλλού θα τον γράψουμε αλλά δεν το λέω έτσι να σκάσουν μερικοί) και θα συνεχίσουμε το μέτρημα από εκεί που μας σταματήσατε το 2006 «κύριε» Abete, γιατί ποιος μου λέει εμένα ότι αν δεν μας σταματούσαμε τότε, σήμερα δεν θα πανηγύριζα το 32ο ή το 33ο πρωτάθλημα, ότι και να κάνετε κύριοι της ιταλικής ομοσπονδίας εμείς αυτή τη φορά δεν θα σας κάνουμε τη χάρη όπως σας έκανε τη χάρη η διοίκηση που είχε η ομάδα το 2006 που σας άφησε να μας ρίξετε κατηγορία χωρίς βάσιμα στοιχεία που αν ήταν βάσιμα μαζί με εμάς έπρεπε να στείλετε μαζί μας στη Serie B και τις Ιντερ, Μίλαν και Φιορεντίνα που έκαναν ότι έκανε και ο Λουτσιάνο Μότζι.  

Το 3ο Χρυσό Αστέρι είναι έτοιμο να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και θα μπει στην φανέλα μας είτε το θέλετε είτε όχι στις 13 Μαΐου 2012
Α και να μην ξεχνιόμαστε στις 20 Μαΐου 2012 ετοιμαστείτε να δείτε για πρώτη φορά και το 1ο Ασημένιο Αστέρι που θα ράψει στη φανέλα της ομάδα στην Ιταλία. Πάντα εμείς πρώτοι.

Θέλουμε το ΝΤΑΜΠΛ έτσι για να σκάσετε όλοι μα όλοι.

Α και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΟΟΟΟΛΟΙ.

FORZA GRANDE JUVE.!!!

5 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν κάναμε τα ίδια: οι κατηγορίες κατά της Inter είναι κατά πολύ βαρύτερες (η Juve δεν έχει παραβίαση άρθρου 6) και αυτό προκύπτει από το πόρισμα του αθλητικού εισαγγελέα που ζήτησε τον υποβιβασμό της Juve, όχι από κανέναν φίλο μας.

Για τη Milan ας μην το συζητάμε: αν είχαν βγει τηλεφωνήματα του Moggi σαν αυτά του Meani και του Galliani, θα καιγόμασταν στα καζάνια της Κόλασης για πάντα!

Όπως και να έχει, μιας και το θεσμό με τα αστέρια τον εισήγαγε ο Umberto Agnelli, νομίζω ότι ο γιός του δεν θα εκβιάσει το αστέρι παρά μόνος με επίσημους τρόπους. Και σωστά. Γιατί το ζήτημα είναι να το αναγνωρίσουν όλοι (η Uefa πρώτη) για να σταματήσουν τα παραμύθια και να μην μπορεί κανένας και πουθενά να μας λέει τίποτε!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Gobbo χαίρομαι για το σχόλιο σου, όλα τα παιδιά ανησύχησαν γιατί έχεις μέρες να ανεβάσεις κάτι στο blog σου.
Ελπίζω να είσαι καλά και να συνεχίσεις να μας δίνεις τα φώτα σου.
Πάντα εύστοχος στα σχόλια σου αν και εμένα θα με πειράξει αν ο Ανιέλι μετά από προτροπή της FIGC αποφασίσει να μην ράψει το τρίτο αστέρι, κάτι που δεν το πιστεύω, όπως είπε και ο ίδιος 29 είναι αυτά που κατακτήσαμε και άρα θα γίνουν με το φετινό 30.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΜΕ...ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 3ο ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟΤΕ...

Vero Juventino είπε...

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ...

http://forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2012/04/New-Juve-shirts.jpg

magica juve είπε...

θα ειναι τελειως χαζο να τρεχει ο προεδρος στα δικαστηρια για να παρει πισω τα 2 πρωταθληματα και να μην ραψει το 3ο αστερι...αφου πιστευει οτι ειναι δικα θα πρεπει να ραφτει και το αστερι...