JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Παλέρμο - Γιουβέντους 0-2, με Μπονούτσι, Κουαλιαρέλα επιασέ και πάλι κορυφή.


Με τους Μπονούτσι (56') και Κουαλιαρέλα (69') να καθαρίζουν στο Παλέρμο (0-2) για τη Γιουβέντους επτά στροφές πριν το τέλος του Campionato προσπέρασε την Μίλαν και πάτησαν κορυφή!

Η ήττα των Ροσονέρι λίγες ώρες νωρίτερα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Μεγάλη Κυρία να ανέβει και πάλι στην κορυφή και η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν την έχασε.


Οι Μπιανκονέρι μπήκαν από την αρχή στον αγώνα του «Ρέντσο Μπαρμπέρα» με πρόθεση να πάρουν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό, κόβοντας στα δύο τους γηπεδούχους. Αυτό ήθελε η Γιούβε, αυτό έκανε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς γύρω-γύρω από την περιοχή του Βιβιάνο, έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα, Κάσερες και προσπαθούσαν συνεχώς να βρουν τον τρόπο για να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το θετικό για τη Γιουβέντους ήταν ότι δε χρειαζόταν να ανησυχεί καθόλου αμυντικά καθώς η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ της και όποτε οι Σικελοί την έπαιρναν, την έχαναν μέσα σε δευτερόλεπτα...

Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ και στην επανάληψη η ομάδα του Κόντε μπήκε με την ίδια λογική στο παιχνίδι της. Πλήρης κυριαρχία στο χώρο του κέντρου, η μπάλα συνεχώς στο αντίπαλο μισό και πίεση. Το ένα κόρνερ ερχόταν μετά το άλλο και με αυτόν τον τρόπο, από την εκτέλεση δηλαδή του Πίρλο στο 56' και την κεφαλιά του Μπονούτσι η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό σήμαινε ότι τα πράγματα γίνονταν ακόμη πιο εύκολα για τους Μπιανκονέρι, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν υποχρεωμένοι πλέον να βγουν στην επίθεση. Το προσπάθησαν, αλλά αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα στην κατοχή σου, προφανώς δεν μπορείς να απειλήσεις κιόλας...

Έτσι, η Γιουβέντους ήλεγχε συνεχώς τον αγώνα, πάγωνε τον ρυθμό όποτε ήθελε, τον ανέβαζε ξανά όταν ήθελε και στο 69' ο Κουαλιαρέλα με πολύ ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2, δίνοντας το έναυσμα στους τιφόζι στις εξέδρες του «Ρέντσο Μπαρμπέρα» για να αρχίσει το πάρτι! Ο Κόντε έκανε αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες αλλά είναι σημαντικό το γεγονός ότι χρησιμοποίησε ξανά τον Ντελ Πιέρο, οι Μπιανκονέρι είχαν φάσεις για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ αλλά δεν τις τελείωναν σωστά και το 0-2 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπρίγκι.

Μια νίκη που σημαίνει ότι η Γιουβέντους (την Τετάρτη υποδέχεται την Λάτσιο) πάει στην κορυφή με 65 βαθμούς προσπερνώντας την Μίλαν (την Τετάρτη εκτός με Κιέβο) που έμεινε στους 64, με επτά αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του Campionato!


PALERMO - JUVENTUS 0-2


Γκολ: Bonucci 56, Quagliarella 69

PALERMO:  Viviano, Munoz, Milanovic, Labrin, Pisano, Migliaccio (Bacinovic 72), Della Rocca, Barreto, Acquah (Budan 62), Ilicic (Vasquez 83), Miccoli.
Αναπληρωματικοί: Tzorvas, Kosnic, Alvares,  Zahavi.
Προπονητής: Mutti

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Caceres, Vidal (Pepe 83), Pirlo, Marchisio, Estigarribia, Quagliarella (Del Piero 77), Vucinic (Matri 67).
Αναπληρωματικοί: Storari, Lichtsteiner, Giaccherini, Borriello.
Προπονητής: Conte

Διαιτητής: Brighi
Βοηθοί: Manganelli, Padovan
Τέταρτος: Valeri

Κίτρινες κάρτες: Marchisio 32

4 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

θελω προταθλημα θελω πρωταθλημα δεν μπορω πως να το κανουμε εχω τρελαθει.επιτελους εκανε κατι και ο αμαουρι για τη γιουβε επιτελους.Forza forza forza juve juve juve

Juve-ntinos.!!! είπε...

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από την Γιούβε σήμερα, η ομάδα με σβησμένες μηχανές πήρε ένα πολύ άνετο τρίποντο, ο Μπουφόν δεν χρειάστηκε καθόλου και πέρασε ένα πολύ ήσυχο απόγευμα.

Τώρα είμαστε εμείς αυτοί που κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, 7 νίκες και είμαστε πρωταθλητές, τόσο απλά είναι πλέον τα πράγματα.

ΥΓ. Ο Κόντε ξέρει καλά την ομάδα και τους παίκτες του και κατάφερε να τους πορώση την κατάλλήλη στιγμή, του αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.

Forza Grande Juve!!!

Ανώνυμος είπε...

+1 στον JUVE-NTINO...Mια πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα..
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα δεν έχει φάει γκολ στο πρωτάθλημα για 4 συνεχόμενους αγώνες(νομίζω) πράγμα που φαίνεται ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ στη άμυνα.

Εrind