JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Conte: “Η Juve αήττητη. Τι όνειρο”


Ο Αντόνιο Κόντε έχει κάθε λόγω να χαμογελά μετά το παιχνίδι στην τηλεόραση: 

“Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δίκαιη νίκη μας, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν η προσέγγιση του παιχνιδιού από μια μεγάλη ομάδα. Καλά καλά, κάναμε ένα μικρό βήμα: υπάρχουν πέντε τελικοί και πρέπει να πάμε στην Τσεζένα. Η Ρόμα έχει ήδη περάσει. Εύκολο; Εύκολο μπορώ να πω μετά από το παιχνίδι, θα μπορούσε να κάνει ζημιά η Ρόμα, αλλά το παιχνίδι με τόσο άσχημα Γιουβέντους και οργανωμένη. Δίνουμε τα εύσημα στην Γιουβέντους που κέρδισε. Το μυαλό και τα πόδια σας καλύτερα από της Μίλαν; Εγώ κοιτάζω μόνο την ομάδα μου, και τώρα είμαστε κύριοι του πεπρωμένου μας. Συνεχίζουμε έτσι έως το τέλος: είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα με πέντε παιχνίδια να απομένουν. Ξεκινήσαμε με ένα έργο που προχωρά πολύ καλά: συμμετέχουμε σε ένα όνειρο».

"Θα πάρει η ομάδα μπόνους για το πρωτάθλημα; Πρόκειται για προσωπικά πράγματα ... αλλά θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Κάποιος πρέπει να ευθυγραμμίσει τους στόχους, η εταιρεία είχε ζητήσει από την ομάδα κάποια πράγματα και η αποστολή μέχρι στιγμής είναι επιτυχής. Ωστόσο, υπάρχουν στόχοι που θέσαμε ως ελάχιστο: κάνουμε μια βόλτα με το όνειρο μιας ομάδας που τώρα τα θέλει όλα. Η Juve έχει βελτιωθεί; Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μια καταπληκτική δουλειά: υπάρχει μια ομάδα που θέλει να πάρει τον αντίπαλο και να τον αφήσουν μόνο μετά από 95' λεπτά πολιορκίας. Για εμάς είναι ένα πρωτάθλημα με 33 αγώνες μέχρι τώρα, μου αρέσει πολύ αυτό το αήττητο".

Σχόλια σχετικά με την ιστορία Carobbio: "Αντί να είμαι αναστατωμένος, είμαι στο ποδόσφαιρο και καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Μερικές φορές είναι δυσανάλογα κακό, άσχημο, αλλά επέλεξα να αφοσιωθώ σε αυτό και μόνο. Αλλά υπάρχει ένα όριο για τα πάντα, κάθε επίθεση που θα μας κάνουν εμείς θα κερδίσουμε με 3-0 ή 4-0, τότε ας είναι. Αν είμαιτυχερός; Τύχη και ικανότητα για 13 χρόνια ως παίκτης και τώρα προπονητής στην Γιουβέντους αυτό σημαίνει κάτι. Εάν είστε στην κορυφή και ο άνεμος είναι ισχυρός για να σας κάνει να πέσει. Είμαστε οι καπετάνιοι της μοίρα μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. " 



Βιντάλ: «Όταν παίζω δίνω την καρδιά μου για την Γιουβέντους»


O Αρτούρο Βιντάλ σκόραρε για πρώτη φορά δυο γκολ σε έναν αγώνα με την φανέλα της Γιουβέντους, και το έκανε στο υποτιθέμενο ντέρμπι με την Ρόμα και μετά το τέλος του αγώνα ήταν πολύ χαρούμενος: «Ίσως αυτό-ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου από τότε που ήρθα στη Γιουβέντους - είπε ο Χιλιανός - Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μας, ειδικά για μένα, αλλά και για την ομάδα»
Δύο γκολ σε διάστημα μικρότερο από δέκα λεπτά, είναι ένα μεγάλο ρεκόρ, και ο Χιλιανός έχει σίγουρα εδραιωθεί στις καρδιές των οπαδών της Γιούβε και η «καρδιά» είναι η λέξη που ταιριάζει απόλυτα με τον Αρτούρο: «Όταν παίζω, προσπαθώ πάντα να δίνω την καρδιά μου - σχολίασε στο τέλος του παιχνιδιού - αν οι αντίπαλοι μας έχουν την μπάλα, πρέπει να την ανακτήσουμε αμέσως. ήταν ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι, εδώ στην Ιταλία, αλλά όλοι οι αγώνες είναι δύσκολο, τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως κάναμε απόψε. Ο τίτλος; δεν έχουμε ακόμη κερδίσει τον τίτλο, έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, έχουμε δώσει σίγουρα ένα σημαντικό μήνυμα για το πρωτάθλημα, όχι μόνο με τη νίκη απόψε, αλλά με μερικές εξαιρετικές παραστάσεις που δώσαμε σε όλη την σεζόν». 





Μπουφόν: «Η πιο σημαντική νίκη»


Ο Gigi Buffon απ’ την πλευρά του εξέφρασε τη χαρά του για την μεγάλη νίκη με 4-0 επί της αποψινής Ρόμα. Ο τερματοφύλακας της Γιούβε σπάνια έπαιρνε τη μπάλα σε όλη τη συνάντηση, καθώς η Γιουβέντους δεν ένοιωσε  καμιά απειλή από τους Giallorossi από το πρώτο λεπτό.

Ο 34χρονος, δήλωσε μετά το τέλος του ματς: 
«Η σημερινή νίκη ήταν ίσως η πιο σημαντική από αυτές που έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Αλλά οι νίκες που ακολουθούν από εδώ και στο εξής θα είναι ακόμα πιο σημαντικές, γιατί μας φέρνουν πιο κοντά σε έναν στόχο που έμοιαζε πραγματικά αδύνατος».

Ο Μπουφόν αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της ομάδας τη φετινή σεζόν: 
«Είναι ευχάριστο να είσαι αήττητος, αλλά αυτό ήρθε από τον τρόπο που παίζουμε και τη δύναμη που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι που αποδεικνύει πόσο αυτή η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητές της. Έχουμε δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια και μόλις 15 στα 31 παιχνίδια που έχω παίξει. Δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, ούτε καν στα χρόνια, που η ομάδα κυριαρχούσε . Η αμυντική αλληλεγγύη είναι η πλατφόρμα πάνω στην οποία έχουμε χτίσει τις επιτυχίες μας».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε αποκλειστικά για τα δύο γκολ του Αρτούρο Βιντάλ: 
«Έχω την τύχη να δω μια σειρά από εκλεκτούς μέσους κατά το χρόνο που είμαι στο σύλλογο. Είχα ήδη πει στην αρχή της σεζόν ότι κάποιος σαν τον Αρτούρο θα μπορούσε επίσης να παίξει στην «μεγάλη» Γιουβέντους πριν από μερικά χρόνια. Είναι μεγάλος παίκτης». 
Ο τερματοφύλακας έκλεισε σχολιάζοντας την απόδοση των Giallorossi: «Οι Ρομά συνήθως δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν αυτό το βράδυ, και επειδή αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες μόλις μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα, αυτό ίσως πήρε την πεποίθησή τους ότι είναι σε θέση να εξαπολύσουν μια αντεπίθεση».





Barzagli: «Πρέπει να διατηρήσουμε την υψηλή ένταση » 



«Δεν δώσαμε τη δυνατότητα στη Ρόμα να κάνει το παιχνίδι της». Η περίληψη που έδωσε ο Barzagli ήταν απόλυτα αποτελεσματική. Ως συνήθως, η Γιουβέντους μόλις άρχισε το παιχνίδι ξεκίνησε πιέζει τους Giallorossi: «Ήμασταν πολύ καλοί και σφραγίσαμε τη νίκη μετά από 30 λεπτά -συνέχισε ο αμυντικό - Ήμασταν επιθετικοί και κυρίως ωθούμενη από τη θέλησή μας να κερδίσουμε. Αυτό έχει κάνει τη διαφορά. Σε επόμενα πέντε παιχνίδια μας, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ποιότητα, προκειμένου να επιτευχθεί ένα σημαντικό αποτέλεσμα».

Ο Barzagli εξήγησε τους τρεις λόγους που η ομάδα κάνει μια εξαιρετική σεζόν
: «Πρώτον, το νέο γήπεδο μας, που μας επέτρεψε να κατανοήσουμε τη σημασία και την ιστορία των χρωμάτων συλλόγου μας. Δεύτερον, ο Πίρλο, ο οποίος είναι πρωτοπόρος σε θέση να δώσει κάτι περισσότερο. Και τέλος ο Conte: ο προπονητής μας πέρασε τον χαρακτήρα του, τις ιδέες του, τον τρόπο παιχνιδιού του ... Τώρα θα απαιτήσει από εμάς να κρατήσουμε την προσοχή μας στους αγώνες που απομένουν, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Έχουμε αρκετή εμπειρία και ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πέσει. Πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση σε υψηλά επίπεδα».



Δεν υπάρχουν σχόλια: