JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Conte: «Τα συγχαρητήρια πάνε όλα στο Del Piero».


Ο Κόντε ήταν πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα, αλλά προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. 


«Ναι υπάρχει απογοήτευση και θυμό, επειδή έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος, δεν μπορεί να κυριαρχούμε σε όλα τα παιχνίδια και να μην τα καθαρίζουμε από πιο νωρίς. Η Λάτσιο έκανε ένα σουτ και έβαλε ένα γκολ. Εμείς κάνουμε εκπληκτικά πράγματα, αλλά πρέπει να βάλουμε σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που κάνουμε έτσι ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο της καρδιακής προσβολής στον πάγκο όλη την ώρα. Πήραμε τη νίκη με 2-1 και είμαστε και πάλι στην κορυφή, η Μίλαν πάντα παίζει μπροστά από μας και η πίεση είναι εδώ». 

Για τον Ντελ Πιέρο είπε και πάλι τα καλύτερα ο προπονητής του: «Ευτυχώς υπάρχει αυτό το παιδί μπροστά που λύνει πολλά: ο Del Piero, όταν πρόκειται για σημαντικά γκολ, βάζει γκολ. Για μένα, ο Del Piero είναι πάντα μια προστιθέμενη αξία: είτε παίζει για 1 ', για 15' ή για ένα ολόκληρο αγώνα, αυτός έρχεται και μας δίνει ένα μεγάλο χέρι βοήθειας. Τα συγχαρητήρια πάνε όλα σε αυτόν».

Κρατήστε τον Ντελ Πιέρο; «Άκουσα τι είπε ο Άλεξ: αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε την Τσεζένα, είναι ο αγώνας της ζωής και αγωνιζόμαστε για κάτι το εξαιρετικό και αδιανόητο, νωρίτερα από ότι περιμέναμε αυτό το χρόνο. Ας εστιάσουμε σε αυτήν, μετά θα υπάρχει χρόνος για να πούμε τα πάντα. Τώρα θα πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργεια μας για την Κυριακή».

Όσον αφορά την τακτική ανάλυση του αγώνα, ο Conte επισημαίνει: «Είχα ετοιμάσει δύο λύσεις για το παιχνίδι, οι οποίες είναι κατά ένα 3-5-1-1 κατά 4-4-1-1 με ακρίβεια το παζλ Lichtsteiner-De Ceglie. Πρέπει να πω ότι τα παιδιά κατάφεραν να μην υπόκειται σε κραδασμούς και να ενισχύσουν τις δυνάμεις μας και τις αδυναμίες των αντιπάλων». 

Νέστα και Ζέεντορφ; «Δεν ξέρω, αλλά είναι μεγάλοι παίκτες, αν και είναι ωραία εκεί που είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: