JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νοβάρα - Γιουβέντους, η Γιούβε πάει για την 8η σερί νίκη.


Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα αγωνιστεί η Γιούβε μετά το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τσεζένα, αλλά αυτή τη φορά θα παίξει εντός του Πιεμόντε. Η Μεγάλη Κυρία θα πάει στη Νοβάρα με μοναδικό στόχο την 8η σερί νίκη της που θα τη διατηρήσει στην κορυφή και θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 30ου Scudetto στην τόσο ένδοξη ιστορία της.

Η νίκη στον αγώνα με την Τσεζένα πριν από λίγες μέρες διατήρησε την Μεγάλη Κυρία στο +3 από τη Μίλαν και ο Αντόνιο Κόντε έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του λέγοντας τους: «Ας γράψουμε ιστορία». Οι Μπιανκονέρι ξέρουν πολύ καλά πλέον ότι είναι αυτοί που κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς υπερισχύουν της Μίλαν ακόμα και στην περίπτωση ισοβαθμία και πάνε στο «Σίλβιο Πιόλα» την Κυριακή το απόγευμα να παίξουν για την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζονται ώστε να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές. Το κλίμα στις τάξεις της Γιουβέντους είναι το καλύτερο δυνατό και με την συμπαράσταση, για ακόμη μία φορά, των χιλιάδων οπαδών της, στοχεύει στην 9η εκτός έδρας νίκη, έχοντας άλλες τόσες ισοπαλίες.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής της Γιουβέντους εκτός από την απουσία του Μάτρι που είναι τιμωρημένος και του Πέπε που είναι τραυματίας, όλοι η άλλοι είναι στην διάθεση του και θα αποφασίσει για το ποιοι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το αυριανό παιχνίδι.

21 παίκτες έχει στην αποστολή της ομάδας ο Antonio Conte για τον αγώνα με την Νοβάρα, την Κυριακή στο "Silvio Piola". Μετά από τον αγώνα στην Cesena διαθέσιμος και πάλι είναι ο Fabio Quagliarella, ο οποίος την Τετάρτη εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ από την άλλη δεν θα είναι στη διάθεση του Κόντε ο Μάτρι, καθώς έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική λόγω καρτών, και ο Πέπε ​​που είναι τραυματίας καθώς υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό αστράγαλο, κατά τη διάρκεια την προπόνηση την Τρίτη.

Οι παίκτες που είναι στην διάθεση του Κόντε είναι οι εξής:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
34 Marrone




Η Γιουβέντους έχει ολοκληρώσει τις τελικές προετοιμασίες της εν ενόψει του δύσκολου αγώνα το απόγευμα της Κυριακής εναντίον της Νοβάρα. Οι παίκτες του Conte σήμερα είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να δοκιμάσουν τον τεχνητό χλοοτάπητα των Biancoazzurri, προκειμένου να εγκλιματιστούν πλήρως στις ιδιαίτερες συνθήκες του αυριανού αγώνα.



Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο θα στις 15:00 (16:00 ώρα Ελλάδας).


Η πιθανή ενδεκάδα της Γιουβέντους (3-5-2) : 1 Buffon, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 26 Lichtsteiner, 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 11 De Ceglie, 18 Quagliarella, 14 Vucinic.



Δεν υπάρχουν σχόλια: