JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τσεζένα - Γιουβέντους 0-1, με λυτρωτή των Μάρκο Μποριέλο.


Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Μάρκο Μποριέλο κρατούσε το καλύτερο δώρο για όλους εμάς, έτσι στο 80' έδωσε στη Γιουβέντους τη σπουδαία νίκη (1-0) στην Τσεζένα και έτσι παραμένει στο +3 από την Μίλαν (1-0 την Τζένοα, 86' Μπόατενγκ), τέσσερις στροφές πριν το φινάλε!




Στο «Ντίνο Μανούτσι» η Γιουβέντους έχοντας την συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της που έκαναν κατάληψη στις εξέδρες του γηπέδου αντιμετώπισε την ουραγό και καταδικασμένη Τσεζένα, γνωρίζοντας ότι η νίκη αποτελούσε μονόδρομο. 








Ωστόσο εμφανίστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, παρόλα αυτά είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 9' λεπτό στο πέναλτι που κέρδισε η Γιούβε μετά από χέρι του Μόρα (που όπως φάνηκε έγινε εκτός περιοχής), την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντρέα Πίρλο όμως δεν τα κατάφερε καθώς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αντονιόλι (δεύτερο χαμένο μέσα σε μια βδομάδα). Το παιχνίδι ήταν στον έλεγχο της Γιούβε που είχε συνεχώς στην κατοχή της την μπάλας και έκλεισε την Τσεζένα στο μισό γήπεδο, καθώς οι γηπεδούχοι αμύνονταν μαζικά και έψαχναν τις αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δυσκολευόταν να ανοίξει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων και να κάνει κλασική ευκαιρία, ενώ όταν έγινε μια τέτοια, στο 38', μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο ο Ντε Τσέλιε έπιασε μια σκαστή κεφαλιά αλλά ο Αντονιόλι και το δοκάρι δεν επέτρεψαν στη Γιούβε να πανηγυρίσει, κάπως έτσι η δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.



Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Γιουβέντους μπήκε δυνατά και στο 49' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάτρι να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Αντονιόλι και πάλι με διπλή προσπάθεια έσωσε πάνω στη γραμμή. Με το παιχνίδι να παίζεται  στην κυριολεξία μέσα στην περιοχή της Τσεζένα η Γιούβε συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά την Τσεζένα. Τα κόρνερ και τα φάουλ γύρω-γύρω έρχονταν το ένα μετά το άλλο για τη Γιουβέντους, με τον Κόντε να αντικαθιστά τον Κάσερες με τον Τζιακερίνι για να κάνει πιο επιθετικά τα άκρα.



Οι Μπιανκονέρι έψαχναν με κάθε τρόπο το γκολ, έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον Πίρλο, αυτό δεν ερχόταν και ο Κόντε έβγαλε τους Ντε Τσέλιε και Μάτρι στο 74', ρίχνοντας στον αγώνα τους Ντελ Πιέρο και Μποριέλο. Ο πρώτος, στο 79', είδε τον Αντονιόλι να αποκρούει εντυπωσιακά το φάουλ κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς το παραθυράκι της εστίας, ο δεύτερος έδωσε τη λύση στο 80'!  Ο Βούτσινιτς κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι και ο Μποριέλο με απευθείας δυνατό σουτ άφησε άγαλμα τον Αντονιόλι για να γράψει το 0-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών!

Με τη νίκη της, η Γιουβέντους παραμένει στο +3 από τη Μίλαν και με δεδομένο ότι υπερισχύει στην ισοβαθμία, θέλει τρεις νίκες στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.




CESENA – JUVENTUS  0-1



Γκολ: Borriello 80

CESENA: Antonioli, Benalouane, Moras, Rodriguez, Ceccarelli, Dokovic (Rossi 77), Santana, Parolo, Colucci (Guana 32), Del Nero (Arrigoni 65), Rennella.
Αναπληρωματικοί: Ravaglia, Comotto, Malonga, Lolli.
Προπονητής: Beretta

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Caceres (Giaccherini 69), Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie (Del Piero 74), Matri (Borriello 74), Vucinic.
Αναπληρωματικοί: Storari, Lichtsteiner,  Marrone, Padoin.
Προπονητής: Conte

Διαιτητής: Guida
Βοηθοί: Petrella, De Luca
Τέταρτος: Bergonzi

Κίτρινες κάρτες: Colucci 8, Vidal 33, Rennella 43, Pirlo 57, Matri 62, Guana 64



Δεν υπάρχουν σχόλια: