JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Γιουβέντους - Νάπολι 3-0, 2 βαθμοί από τη κορυφή.


Η Μεγάλη Κυρία δεν επέτρεψε στη Νάπολι να κάνει το παραμικρό και την... πάτησε με 3-0, με τα γκολ των Βούτσινιτς στο (53'), Βιντάλ στο (75') και Κουαλιαρέλα στο (83') μειώνοντας στους -2 την διαφορά από την κορυφή και τη Μίλαν! 

Οι Μπιανκονέρι ήξεραν ότι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν θρίλερ τη μάχη για την κατάκτηση του Scudetto μετά το 1-1 της Μίλαν στην Κατάνια το Σάββατο, αλλά για να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία έπρεπε να νικήσουν τη Νάπολι που ανέβαινε στο Τορίνο αποφασισμένη ια νίκη και μόνο, όπως προειδοποιούσε ο Καβάνι τις προηγούμενες μέρες μέσω δηλώσεων του.

Στον αγωνιστικό χώρο του Juventus Stadium, πάντως, η ομάδα που έδειχνε ότι ήθελε με κάθε τρόπο τη νίκη ήταν αυτή του Αντόνιο Κόντε. Οι Τορινέζοι πήραν από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, με το 3-5-2 που επέλεξε ο προπονητής τους, μη επιτρέποντας στους Παρτενοπέι (που έχασαν και νωρίς τον Μάτζιο που ξεκίνησε αν και δεν ήταν 100% έτοιμος) να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους και να την κυκλοφορήσουν σωστά. Η Γιούβε πίεζε από πολύ ψηλά, στο κέντρο πίεζε... ακόμη περισσότερο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλέβει εύκολα την μπάλα και έτσι να είναι συνεχώς αυτή στην επίθεση, εξασφαλίζοντας στον Μπουφόν ένα πολύ πιο εύκολο βράδυ από ότι θα περίμενε.

Με κινητήριο μοχλό τον Πίρλο και με τους Βιντάλ (ειδικά αυτός) και Μαρκίζιο να καθαρίζουν τα πάντα στο κέντρο, η Γιουβέντους είχε τον πλήρη έλεγχο και στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, χωρίς όμως την ξεκάθαρη κλασική ευκαιρία.

Όπως την περασμένη εβδομάδα με την Ιντερ, έτσι και τώρα, οι Μπιανκονέρι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Νάπολι, που ήταν πιο ακίνδυνη από ποτέ. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, λοιπόν, ο Ντε Σάνκτις απέτρεψε με ωραία απόκρουση στη γωνία του το αυτογκόλ του Καμπανιάρο από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο αλλά στο 53' δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, όταν ο Βούτσινιτς σούταρε και η μπάλα κόντραρε στον Μπονούτσι για να καταλήξει στα δίχτυα (το γκολ κατοχυρώθηκε από την Lega Serie A στον Μαυροβούνιο).

Έχοντας, πλέον, το προβάδισμα οι γηπεδούχοι μπορούσαν να ελέγξουν ακόμη καλύτερα τον αγώνα, είδαν τον βοηθό να ακυρώνει σωστά για οφσάιντ (έστω για λίγο) το γκολ του Βούτσινιτς αμέσως μετά το 1-0 και στη συνέχεια έδωσαν λίγα μέτρα στους Ναπολιτάνους, χωρίς όμως να τους επιτρέψουν να μπουν έστω μία φορά με αξιώσεις στην περιοχή του Μπουφόν.

Ο Ματζάρι έβλεπε με απόγνωση από τον πάγκο την ομάδα του να μην μπορεί να κάνει τίποτα και έριξε στον αγώνα τους Πάντεφ και Τζεμαϊλί, ενώ ο Κόντε έβγαλε τον Λιχτστάινερ, που είχε τρέξει πολύ, για να περάσει στη θέση του τον Κάσερες. Ο Ουρουγουανός βοήθησε αμυντικά και δημιουργικά από τη δεξιά πλευρά, το κέντρο της Γιουβέντους λειτουργούσε στην εντέλεια και στο 75' ο εκπληκτικός Βιντάλ πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα γκολ του φεντινού Campionato, καθώς εξέθεσε τον Καμπανιάρο και με δυνατό διαγώνιο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντε Σάνκτις.

Το πάρτι στις εξέδρες του Juventus Stadium είχε αρχίσει, ο Κουαλιαρέλα που μπήκε αντί του Μποριέλο επιχείρησε να βάλει γκολ ακόμη και από τη... σέντρα του γηπέδου, η είσοδος του Ντελ Πιέρο προκάλεσε πανηγυρισμούς από τους τιφόζι των Τορινέζων και αυτοί οι πανηγυρισμού έγιναν ακόμη πιο έντονοι δευτερόλεπτα μετά, καθώς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο αρχηγός έδωσε ασίστ στον Κουαλιαρέλα για το 3-0!

Η Νάπολι παρέπαιε στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζούνιγκα έχασε την ψυχραιμία του και αποβλήθηκε στο 86' για αγκωνιά στον Κιελίνι και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα -και με ευκαιρίες για τέταρτο γκολ- το ματς έληξε, με τη Γιουβέντους να πάει στο -2 από τη Μίλαν και να εξασφαλίζει ότι οι οκτώ αγωνιστικές που απομένουν θα είναι συγκλονιστικές σε ότι αφορά τη μάχη του τίτλου! Παράλληλα, οι Μπιανκονέρι πήραν και το ψυχολογικό προβάδισμα για τον τελικό του Coppa Italia.

Η Νάπολι, από την άλλη πλευρά, παρέμεινε στο -3 από την 3η Λάτσιο και θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για έναν πραγματικό τελικό σε ότι αφορά την έξοδο στο Champions League.



JUVENTUS-NAPOLI  3-0 



 Τέρματα: 54' Vucinic, 75' Vidal, 84' Quagliarella. 

Κίτρινες κάρτες: 37' Lichtsteiner, 39' Vidal, 45' De Ceglie, 74' Marchisio (Juventus) - 63' Gargano, 68' Cannavaro (Napoli) 
Κόκκινη κάρτα: 86' Zuniga (Napoli). 

 Διαιτητής: Daniele Orsato. 
 Επόπτες: Elenito Giovani Di Liberatore, Mauro Tonolini. 
 Τέταρτος διαιτητής: Christian Brighi. 

JUVENTUS: 1 Buffon, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 26 Lichtsteiner (65' 4 Caceres), 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 11 De Ceglie, 23 Borriello (70' 18 Quagliarella), 14 Vucinic (82' 10 Del Piero). Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 24 Giaccherini, 7 Pepe, 32 Matri. 
Προπονητής: Antonio Conte. 

NAPOLI: 1 De Sanctis, 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica, 11 Maggio (25' 8 Dossena), 23 Gargano, 88 Inler (61' 29 Pandev), 18 Zuniga, 17 Hamsik (71' 20 Dzemaili), 22 Lavezzi, 7 Cavani. Αναπληρωματικοί: 83 Rosati, 21 Fernandez, 85 Britos, 16 Vargas. 
Προπονητής: Walter Mazzarri.

4 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ...ΣΥΝΕΖΙΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.

Juve-ntinos.!!! είπε...

Το έγραψα πριν μερικές μέρες και το λέω και τώρα, όλα θα είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος, εμείς πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να δούμε που φτάσαμε. Πάμε γερά συνεχίζουμε έτσι. Forza Juve!!!

Ανώνυμος είπε...

Magical juve η ομαδα ήταν απίστευτη και αν δεν έπαιζε ο μποριελο θα είχαμε σκοράρει και στο πρωτο
Ημίχρονο.αναγεννημενος ο καπιτΝο.fino alla fine forza juventus

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΙΕΛΟ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ..!!Ο CONTE ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ....!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..!ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..!!ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΣΙΤΣ..!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ...!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ