JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Στο Παλέρμο με Caceres. Επίθεση Quagliarella – Vucinic.



H Γιουβέντους του Conte βρίσκεται στην τελική ευθεία της σεζόν. Οι δύο αγώνες που ακολουθούν ο ένας αύριο στο Παλέρμο και ο άλλος την Τετάρτη με την Λάτσιο θα είναι πολύ καθοριστικοί για το σκουντέτο, καθώς βλέπει να είναι δύο βαθμούς μπροστά της η Μίλαν. 


Σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής ήταν σαφής: «Ενάντια στο Παλέρμο θα είναι το παιχνίδι της ζωής μας. Οι τρεις βαθμοί είναι ζωτικής σημασίας για να ασκήσουμε πίεση στην ομάδα του Allegri». 

Caceres αντί Lichtsteiner; - Ο Conte είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πρόβλημα από την αφθονία καλών παικτών σε όλες τις γραμμές. Ο προπονητής της Γιουβέντους θα κατεβάσει την ομάδα με ένα σύστημα 3-5-2 και ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου ότι ο Quagliarella θα είναι στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή μαζί με τον Vucinic στην επίθεση. Στην μεσαία γραμμή θα παίξει η συνήθεις τριάδα με τους Vidal, Pirlo και Marchisio και στην άμυνα θα παίξει με τους Barzagli, Bonucci και Chiellini για να προστατεύσουν το απαραβίαστο της εστίας του Buffon. Αριστερά ως μπακ χαφ θα παίξει ο De Ceglie και η μόνη αλλαγή θα είναι αυτή του Caceres αντί του Lichtsteiner στην δεξιά πλευρά που θα ξεκουραστεί πριν από το παιχνίδι με την Λάτσιο την Τετάρτη 11/04.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: