JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κόντε: «Να γράψουμε μία σημαντική σελίδα στην ιστορία της Γιουβέντους».

O Αντόνιο Κόντε μίλησε πριν από λίγο στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Νοβάρα και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα του έχει την ευκαιρία να γράψει μία ακόμη σημαντική σελίδα στην ιστορία της Γιουβέντους. πλευρά του για να συνεχίσει μέχρι την τελευταία στιγμή ως σκουντέτο αγώνα της φετινής σεζόν πλησιάζει συναρπαστική κορύφωση του. Ο 42χρονος Ιταλός προπονητής έχει οδηγήσει τη Γιουβέντους σε ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα με 34 αγώνες αήττητο σερί και ζήτησε από τους παίκτες του να διατηρήσουν την συγκέντρωση τους και στο αυριανό αγώνα του Πιεμόντε.


«Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δεδομένης της θέσης που έχουμε τώρα. Όμως ας μην ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε και αυτό είναι κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους. Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε μία σημαντική σελίδα στην ιστορία της Γιουβέντους. Θα είναι εξαιρετικό αν καταφέρουμε να το κάνουμε, αν όχι τότε θα έχουμε φτιάξει σημαντικά θεμέλια για το μέλλον».
Επίσης θέλησε να πει στους παίκτες του να μην γιορτάζουν από τώρα γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο: «Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια που απομένουν και πρέπει να δώσουμε όλοι μας το 100% σε κάθε συνάντηση. Εάν η σκέψη του καθενός είναι στον εορτασμό νωρίς, θα μιλάμε για  μεγάλο λάθος».

Ο προπονητής της Γιούβε μίλησε και για τη μάχη του τίτλου: «Υπάρχουν δύο ομάδες στον αγώνα για το σκουντέτο. Η μια ξεκίνησε τη σεζόν ως φαβορί, ενώ η άλλη ξεκίνησε ως αουτσάιντερ. Όταν ήμουν παίκτης ήταν πολλές φορές που βγήκε νικητής, κάποιος που δεν ήταν φαβορί. Αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα από ακόμα. Ωστόσο, πάντα λέω ότι η Μίλαν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, στο τέλος της σεζόν θα πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα που το αξίζει», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Νοβάρα.

Η συζήτηση στη συνέχεια κινήθηκε στη σύγκρουση με τη Νοβάρα, μια δεύτερη συνεχόμενη δοκιμή για τη Γιουβέντους σε συνθετικό γήπεδο με μια ομάδα που μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό αν και μόνο μαθηματικές είναι η ελπίδες της πλέον.

Αλλά ο Conte δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο, και ξέρει ότι για να κερδίσει η ομάδα του πρέπει να παίξει σοβαρά:
«Ακόμα και αν δεν καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία, αξίζει να επαινεθεί αυτή η ομάδα, επειδή είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Η Νοβάρα παίζει καλό ποδόσφαιρο και συγκριτικά με την Τσεζένα, η οποία είχε αμυντικό στυλ, νομίζω πως θα παίξει πιο ανοιχτά. Πραγματικά μου αρέσει αυτή η ομάδα, από την περσινή σεζόν και το φανταστικό ποδόσφαιρό που έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία», πρόσθεσε ο τεχνικός των «μπιανκονέρι».


Τέλος ο Conte αποκάλυψε τα σχέδιά του πριν από την οριστικοποίηση της ομάδας που θα ξεκινήσει αύριο το παιχνίδι.

«Πρέπει να εκτιμηθούν οι συνθήκες των Quagliarella και Del Piero. Ο πρώτος είχε πρόβλημα με τον μυ του προσαγωγού του, ενώ ο Άλεξ πάσχει από κόπωση και προπονήθηκε χωριστά χθες. Θέλω να μιλήσω σε όλους τους παίκτες μου και να κατανοήσω το πώς αισθάνονται. Αν είναι σε καλή κατάσταση τότε δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές από το παιχνίδι με την Cesena».

Δεν υπάρχουν σχόλια: