JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μότζι: "Λάθος αν αφήσουν τον Ντελ Πιέρο να φύγει"


Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι τόνισε ότι η παρουσία του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στους «μπιανκονέρι» είναι καθοριστική και ότι θα είναι μέγα λάθος αν τον αφήσουν να φύγει.

Κατά της αποχώρησης του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από τη Γιουβέντους τάχθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λουτσιάνο Μότζι: «Συμφωνώ πως δεν είναι πια ο παίκτης που υπήρξε κάποτε, αλλά η παρουσία του στην ομάδα εξακολουθεί να είναι καθοριστική, όπως έχει αποδείξει και ο ίδιος πρόσφατα. Θα είναι μέγα λάθος να τον αφήσουν να φύγει», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Τον ξέρω ως άνθρωπο και πρόκειται για έναν εκπληκτικό τύπο. Θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμος στη Γιουβέντους ακόμα κι αν δεν παίζει σε κάθε παιχνίδι. Οι διευθυντές της ομάδας θα πρέπει να αντιληφθούν πως έχει ακόμα πολλά να προσφέρει».





Marchisio: “Εγώ και ο Ντε Ρόσι κληρονόμος Ντελ Πιέρο και Τότι;”

Το Γιουβέντους-Ρόμα είναι μια μεγάλη πρόκληση για πολλούς λόγους. Γιατί θα τεθούν αντιμέτωπα για πολλοστή φορά δύο μεγάλα αστέρια, όπως οι Ντελ Πιέρο και Τότι, αλλά και επειδή, για παράδειγμα, στη μεσαία γραμμή θα γίνει μια άλλη μεγάλη μονομαχία μεταξύ τον Capitano του μέλλοντος: Marchisio και De Rossi. Ο μέσος της Γιουβέντους είναι πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους θα δείξει το καλό της πρόσωπο στο Στάδιο και είπε για τους δυο μεγάλους του ιταλικού ποδοσφαίρου: 
«Σίγουρα -  δήλωσε ο Marchisio στο Sky Sport 24. - Τότι και Ντελ Πιέρο είναι από τους μεγάλους πρωταθλητές που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις σε όλους, όχι μόνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 αλλά και μέσα από της ομάδες τους ο καθένας από την πλευρά του είναι πρωταγωνιστής».

Όσο για το αν μπορούν να είναι οι κληρονόμοι τους, ο ίδιος και ο Ντε Ρόσι ο Μαρκίσιο ανέφερε: 
«Εάν πρόκειται  για μια παράδοση για μένα και τον Daniel θα πρέπει να αποδείξουμε στον εαυτό ότι μπορούμε. Όταν δεν θα παίζουν πια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στο επίπεδο τους. Ο Ντάνιελ έχει πολύ περισσότερη εμπειρία από εμένα, είναι ένας σπουδαίος παίκτης και γίνεται επίσης ένας καλός αμυντικός λόγω της ευελιξίας της». 



Παντοΐν: “Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Ο μέσος της Γιουβέντους Σιμόνε Παντοΐν τόνισε πως η «Vecchia Signora» μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «μπιανκονέρι» είναι στην κορυφή του Καμπιονάτο με ένα βαθμό διαφορά από την δεύτερη Μίλαν, και θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2006.

«Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, υπάρχουν έξι παιχνίδια και δεν θέλουμε να κάνουμε λάθος στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Έχουμε την διάθεση και την επιθυμία να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο 28χρονος μέσος.



Τακινάρντι: “Η Γιούβε, σε δύο, τρία χρόνια, θα είναι όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ”

Την άποψη ότι η Γιουβέντους θα είναι σύντομα σε θέση να κοντράρει την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Αλέσιο Τακινάρντι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Mana Mana». 

Οι «μπιανκονέρι» θα επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League μετά από απουσία δυο ετών (2009-2010 τελευταία συμμετοχή) και ίσως να χρειαστεί κάποιο χρόνο να φτάσει στα παλιά γνωστά της επίπεδα.
Παρόλα αυτά, ο παλαίμαχος χαφ της Γιουβέντους τόνισε ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Τακινάρντι ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ο γενικός διευθυντής, Μπέπε Μαρότα, και ο πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, γνωρίζουν τι κάνουν σε αντίθεση με τους προκατόχους τους. Η Γιουβέντους, σε διάστημα δύο ή τριών ετών, θα είναι όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης» και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής, Αντόνιο Κόντε, κατάφερε να διαχειριστεί έξοδα την κατάσταση, ενώ υποστηρίζεται από τη διοίκηση και όλους μέσα στην ομάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: