JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Νοβάρα - Γιουβέντους 0-4, όλο και πιο κοντά στο Scudetto.

Η Γιουβέντους χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στην Νοβάρα μπήκε από νωρίς και καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας αποφασισμένη να πάρει τον τίτλο, με γκολ των Βούτσινιτς στο 15' λεπτό και Μποριέλο στο 40' λεπτό έδωσε την ευκαιρία στους χιλιάδες φιλάθλους της να πανηγυρίζουν στις εξέδρες του "Silvio Piola". Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Γιούβε μπήκε και πάλι δυνατά και στο 50' ο Βιντάλ πέτυχε το τρίτο γκολ και ο Μίρκο Βούτσινιτς στο 64' λεπτό πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του και έγραψε το τελικό 0-4, στην μεγάλη νίκη που φέρνει την Γιούβε πιο κοντά στην κατάκτηση του 30 σκουντέτο.  Μετά αυτή τη νίκη η Γιουβέντους θέλει 2 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια με Λέτσε, Κάλιαρι και Αταλάντα για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο.


Οι Μισέλ Πλατινί και Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι ήταν στις εξέδρες και η Γιουβέντους πέρασε άνετα από τη Νοβάρα με 4-0, με διπλό Βούτσινιτς, πλησιάζοντας κι άλλο στην κατάκτηση του Scudetto! Στο «Σίλβιο Πιόλα» της Νοβάρα υπήρξαν υψηλοί προσκεκλημένοι αλλά και περισσότεροι από 6.000 τιφόζι της Μεγάλης Κυρίας, που μετέτρεψαν τον αγώνα σε εντός έδρας. Με αυτή τη λογική, άλλωστε, μπήκε και στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, παίρνοντας από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Τσέλι την πρωτοβουλία των κινήσεων.


Στο 2' λεπτό ήρθε η πρώτη ευκαιρία από τον Μποριέλο και στο 17' η Γιούβε έκανε το 0-1 με ένα εκπληκτικό πλασέ του Βούτσινιτς, που σχεδόν ήταν... πλάτη με το τέρμα, μετά από πάσα του Πίρλο. Το γρήγορο γκολ έκανε πιο εύκολο το έργο των Μπιανκονέρι καθώς η Νοβάρα δεν μπορούσε, πλέον, να κλειστεί στην άμυνα της και με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν θέμα χρόνου το δεύτερο γκολ που θα τελείωνε το ματς. Αυτό, τελικά, ήρθε στο 40' με την κεφαλιά-ψαράκι του Μποριέλο μετά από ωραία μπαλιά του Τζιακερίνι.


Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μποριέλο έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά αλλά στο 50' ήρθε το 0-3 με το πλασέ του Βιντάλ στην επαναφορά, μετά την απόκρουση του Φοντάνα σε πλασέ του Βούτσινιτς. Ολα είχαν κριθεί πλέον και μετά το 0-4 στο 64' με το σουτ του Μαυροβούνιου εντός περιοχής, ξανά μετά από απόκρουση του Φοντάνα. Ο Κόντε έβγαλε τους Βιντάλ-Μαρκίζιο-Βούτσινιτς για να τους ξεκουράσει, ο Ελία που πήρε χρόνο συμμετοχής έχασε δύο τετ α τετ, ο Πίρλο στις καθυστερήσεις σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και η Γιουβέντους χωρίς να κουραστεί πήρε τη νίκη με το 0-4.


Η Μεγάλη Κυρία που την Τετάρτη υποδέχεται την Λέτσε στο Juventus Stadium παραμένει στο +3 από την Μίλαν και θέλει δύο νίκες στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να στεφθεί πρωταθλήτρια!




NOVARA - JUVENTUS 0-4





Γκολ: 15', 64' Vucinic, 40' Borriello, 50' Vidal 


Κίτρινες κάρτες: 59' Pesce (Novara)


Διαιτητής: Domenico Celi.
Επόπτες: Marco Barbirati, Luca Maggiani.
Τέταρτος διαιτητής: Carmine Russo.


NOVARA: 31 Fontana, 3 Gemiti, 4 Lisuzzo, 15 Dellafiore (46' 12 Antunes), 24 Paci, 28 Garcia, 17 Porcari, 22 Pesce, 10 Rigoni, 21 Mazzarani (67' 23 Radovanovic), 29 Caracciolo (50' 11 Morimoto).
Αναπληρωματικοί: 44 Coser, 30 Centurioni, 77 Rinaudo, 25 Mascara.
Προπονητής: Attilio Tesser.


JUVENTUS: 1 Buffon, 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 22 Vidal (56' 20 Padoin), 21 Pirlo, 8 Marchisio (60' 11 De Ceglie), 24 Giaccherini, 23 Borriello, 14 Vucinic (65' 17 Elia).
Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 4 Caceres, 10 Del Piero, 18 Quagliarella.
Προπονητής: Antonio Conte.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ομάδα που έδειξε για ακόμα μια φορά σοβαρότητα και έπαιξε και καλή μπάλα.Τώρα για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Λέτσε θέλει μεγάλη προσοχή γιατί θα τα παίξει όλα επειδή κυνηγάει την παραμονή της.Αν νικήσουμε και την Τετάρτη θα είμαστε πρωταθλητές κατά 90%.Επιτέλους ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ JUVENTUS STADIUM ΤΟ 30ο SCUDETTO.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. F O R Z A J U V E